Bara bra saker!

Hejsan!

Har inte vart inne på bloggen nu på några dagar.
Tänkte börja med att skriva lite om resan vi ska till.

Vi skulle ju först till Egypten men alla resorna dit blav avbokade, vilket jag tror alla redan vet!
Och vi visste inte alls vart vi skulle åka, men efter en massa timmar framför datorn så bestämde vi oss för Dominikanska Republiken. Så ringer Ving vårt resebolag som vi ska åka med, och dom säger att hotellet vi skulle bo på inte finns kvar i deras resor, för dom har gas värme eller vad det nu heter och det är olagligt att ha. Så jag trodde att vi inte skulle få åka igen och börja känna mig något irriterad, så frågade Micke vad som kommer att hända nu? Hon svarade att vi kan få bo på ett annat hotell som va 4stjärnigt och jag blev super glad från 2 stjärnigt till 4 stjärnigt klart man inte tackar nej då! Gick in och kollade vad den redan skulle kosta och den skulle kosta 10.000kr mer än våran som vi hade beställt först, och det bästa av allt är att vi inte behöver betala mellanskillnaden :)...
Så nu är det inte många dagar kvar tills vi sitter och solar i 30 graders värme :D.
Längtar men endå inte för jag är så flygrädd och ska sitta och åka i 10 timmar!! Men tror det är värt de ;)...
Har fått hem massa kläder som vi har beställt inför resan också, köpte en soldräkt till Markus med solfaktor 50+, och den kan han även bada med :). Allt kommer bli super bra :)...

I Onsdags jobbade jag från kl 7 på morgonen till klockan 13.30, Micke började klockan 10.30 och ingen dagisplats till lillgubben våran, Micke skulle ta med Markus på jobbet men så kom han på att våra grannar ovanför oss har tjatat länge på att få ha honom ett tag så Micke gick upp och frågade, och dom ville gärna ha honom. Dom har inga egna barnbarn så hon blev jätte glad'! Han kom ner på kvällen och tackade jätte mycket för att dom fick ha Markus och att han aldrig ha sett hans fru så där glad i hela hans liv, så igår kom hon ner och tog Markus igen. Haha det är ju underbart att se hur glada en del kan bli!


Till veckan kommer vi ha fullt upp, Markus fyller år nästa söndag, städa fixa lite paket, tårta och massa annat smått och gott inför kalaset :)..

Nu ska jag sätta mig och mysa med Markus, ha en bra dag ;)


Lördag !

En super fin dag, solen skiner och alla är glada här hemma!

Idag har vi vart ute och åkt pulka, men fy så kallt det var men vi höll ut och va ute en stund iallafall, när vi kom hem så kröp vi ner i soffan och slog igång en film, men mina två killar somnade så ska väl snart väcka dom snart!

Ska skicka iväg Micke för att handla lite saker och sen blir det bara mys här hemma, kanske baka lite? Jag känner att jag vill ha en hemma dag idag! så får se vad som händer senare...


Ikväll blir det jobb för min del och det känns jävligt skönt att få arbeta igen...





Ha en underbar helg för det har jag :)


Markus!

Japp snart fyller våran lilla pojke 1år! Om bara 17 dagar om jag räknat rätt. Helt sjukt vad tiden flyger iväg!!

Idag har jag och Micke vart i Skärholmen och kollat in lite saker och kollat vilket tema vi ska ha på hans kalas. Det stod mellan Djur eller Musse pigg. Men vi valde det Markus gillar mest. Så i morgon ska vi kolla på en tårta inte vilken tårta som helst, vi är ute efter en specialtårta... Kommer bli super bra allting!!
Allt till kalaset är planerat så ska passa på i morgon och kolla på lite presenter.

Nu ska jag lägga mig och kolla på film sen  soooova...

Vad kan man säga?

Finns inga ord på hur besviken jag är på er!
hade så fel!, men jag har alltid vetat en sak att man aldrig kan ändra på folk men man kan få folk att öppna sina ögon men tyvärr så funkar det inte på er!

Eran förlust!


DOMINIKANSKA REPUBLIKEN :)

Ja nu är det bara 35 dagar kvar tills  vi sitter på flygplanet på väg till Dominikanska Republiken :)..
Har beställt all inclusive vilket innebär att frukost, lunch och middag, lokala drycker och vissa aktiviteter på hotellet är inkluderat i resans pris. På avresedagen gäller All Inclusive fram till avresan.

På detta hotell ingår:
* Frukost-, lunch- och middagsbuffé med måltidsdrycker (lokalt vin, öl, läsk eller mineralvatten).
* Fria drycker (mineralvatten och läsk) och lokala alkoholdrycker i barerna.
* Dagliga aktiviteter som till exempel strandvolleyboll, aerobic och vattengymnastik, bordtennis och fotboll samt kvällsunderhållning.
* Gratis solstolar på stranden, strandbar (öppen kl. 10.00-17.00) och snack/lunchbar (öppet kl. 12.00-15.00).

Tror jag kommer trivas jätte bra där!! Blir borta i 15 dagar, sola och bada, längtar verkligen.!

Har beställt en massa kläder som jag går och väntar på, inte bara till mig även till Markus och Micke också :)
Vet faktist inte alls vad man ska ta med sig, men välling ska packa ner mycke välling och matburkar till Markus.

Och på flyget så får vi gratis mat och det känns jättebra för vi åker ändå i 10 timmar dit och 9 hem...

Lite bilder hade jag tänkt lägga upp :)









Visst ser det underbart ut! Kan inte fatta att jag ska dit om bara 35 dagar! Jippi :)

Nu ska jag vara lite mer med Markus, ha en bra kväll!

Puss♥

PENGAR!!!

Japp nu vet jag precis vad jag vill ha i födelsedagspresent, jo jag önskar mig pengar så jag kan fixa håret innan vi åker utomlands, har önskat mig det i födelsedagspresent  nu fem år på raken, haha och snart fem år till hahahaha...
Nej men jag är så less på mitt hår nu :/, jag börja bli så mörkhårig och jag vill vara ljus och kan inte sätta upp håret längre för då syns allt det svarta som har vuxit ut...

Vill även permanenta håret fast det ska jag vänta med tills jag får råd, det kan man ju göra hemma också men finns det någon som kan? haha..

♥GRATTIS till min storebror / Markus gudfar som fyller år idag :)♥


Nu blir det natten!

GE MIG PENGAR ;D

Ojdå!

Oj nu är det mycket som händer...

Igår när jag vaknade så hade jag så jävla ont i foten, det blev bara värre och värre, så mina underbara grannar hade kryckor som jag får låna, TUSEN TACK! Utan kryckorna kan jag inte göra nånting typ.. Jag var alldeles röd under foten och sen på kvällen började jag bli svullen och blå. Ringde doktorn fick tid 11.45 idag, och min doktor är ju den bästa i hela världen tror jag. Han såg direkt att jag har inflammation i foten, men ingenting låg i, han trodde först att jag hade blive biten eller fått in ett hårstrå eller sten. Men ingenting låg där innte. Så nu har jag fått medicin och hoppas av allt jag har att jag blir bra inom en vecka för om inte så ska jag tillbaka och kanske få en kortisonspruta och det vill vi ju såklart inte!
Kan inte röra foten för det gör så fruktansvärt ont. Men nu ska vi se ljust och kommer bli bra av tabletterna som jag fick och den heter Diclofenac T ratiopharm.

Snart är det Mars också. Markus fyller ett år då och han ska få en massa vaccinationer inför resan, ska köpa allt som ska med och sen åker vi den 17e Mars. Så jag får fira min födelsedag i Dominikanska republiken :)...
Jag känner mig sjukt stressad!
Men en sak har jag då gjort och det är att jag har köpt en resväska, hittade ne super billig här i centrum, den kostade bara 200 kr och snygg!!







Nu väntar jag på att Micke ska komma hem så han kan ta Markus medan ja gör mat!!


Ha det så bra alla!!

Fy!

Jag vet inte vad som har hänt men fan vad dålig jag är på att blogga!
Till Egypten då som jag skrev om tidigare, det blir inget av för dom har dragit in alla resor tills April-Maj. Jag vill inte vänta tills dess så jag kollade upp andra resor och hittade en resa till Dominikanska republiken. Så vi åker dit om en månad och det är ungefär 30 grader där nu och varmare blir det :)....

Ligger i sängen, trött och slut. Ikväll ska jag jobba också ska bli skönt, ser verkligen fram emot jobbet!

Har inte så stor lust att skriva så mycket mer idag så får bli i morgon eller senare om jag känner mig bättre!

RSS 2.0