Hejsan!!

Hej alla!
Ska berätta min lilla hemlighet nu vad det blir för nått, tog reda på det för nån vecka sen. Gjorde en massa tester på internet och drömde varje natt om att det skulle bli en pojke. Både min dröm och testen visade rätt, det blir en liten prins!

Och Micke ger sig inte han har fastnat för Markus men inte jag riktigt jag tkr om Sebastian men vi får väl se vad han ser ut som när han kommer ut. nu är det inte länge kvar jippi!!

Om två veckor får jag äntligen träffa min mor och far och mina syskon men inte på så roligt vis då, ska på begravning..
Sen i december ska jag upp till Vilhelmina och hälsa på i ungefär en vecka...

Mikkis fyllde 20 i Fredags och hon ska sticka iväg på en kryssning ikv hon fick det av jag och älsk, ha varit en bra helg i helgen, men börja känna mig små dålig, är så jävla slut i kroppen så jag håller på att somna när jag går, ont i halsen har jag med, men det går nog över....
Nu ska jag göra mig i ordning för dagen!

Ha det bra alla!

Farfar!

Vila ifrid nu FARFAR!

Igår 23.05 lämnade du oss och åkte upp till Farmor.

Du lämnade ett hål kvar här på jorden. Måste varit skönt för dig nu att slippa lida och inte ha kvar den smärtan längre som du hade!

Saknar dig så.


VILA I FRID KÄRA FARFAR! <3
Du kommer alltid att finnas kvar hos oss..

Hejsan alla!

Idag har jag och älsklingen varit i Västerås en stund här på dagen, mkt kul :). hälsade på hans farmor som bor där.

Nu är man hemma och ska göra lite mat tänkte jag, har tagit fram en oxfile ifrån frysen som är klar för att stekas nu. GOTT!!!

Har inte hänt något speciellt i helgen förutom allt skit hemifrån, hoppas bara att allt ordnar sig och att min kära bror krya på sig!!

Nu har jag ej tid längre att sitta här har massor att göra nu ikv, just det imorgon kommer det nog in lite bilder på bebben ska på kontroll i morgon har gått halva tiden nu. Tiden går så fort!!!!


Ha det bra alla! kram

Söndag!

Idag har jag bara latat mig faktist, Micke jobbade hela dagen i dag från 11 i morse till klockan 8 ikv.  Han kom hem och hämtade mig vid fyra tiden ikv för vi skulle åka och köpa en pressent till mikkis (Mickes lillasyster)
Sen var han tvungen att åka tillbaka till jobbet och jag va tvungen att följa med dit satt och tittade på tv hela tiden och drach choklad mumms:) ...
Sen efter det så åkte vi förbi pizzerian innan vi åkte hem, åt pizza sen gjorde jag mitt första prov i Engelska och Matte hoppas det gick super bra, får reda på resultat senare, jätte nervös över svaret på mina prov..

Har gjort massvis med test på nätet om det kommer att bli en pojke eller en flicka, alla test visade att det skulle bli en liten pojke men vi får väl se vad det blir för någonting ;).. kul iaf att testa och att alla test jag gjorde på olika sidor visade att det skulle bli en pojke och inte en flicka. har gjort testet på ungefär 16 sidor.

Nu är det bara en vecka kvar innan jag ska få se bebben igen, längtar som bara den! håller på att bli tokig haha längtan är stor!!

Och nu är det klart att vi ska åka upp till Vilhelmina i november och vara där lite över en vecka, Längtar upp dit jätte mkt, och att få träffa alla!

Nu ska jag gå och lägga mig ska upp i morgon för att jobba, ska testa att åka t-bana igen, har inte funkat tidigare både åksjuk och håller på att svimma bland allt folk, men i morogn ska jag åka tidigt till jobbet så det inte ska vara så mkt folk  man måste trängas med..

Men ha det så bra alla ! kramiz

Saknar!

Saknar alla mina vänner så jag håller på att gå under!
Längtar hem till Vilhelmina som en tok..
Men snart så ska jag hem igen, blir någon gång i november, JIPPI!
Räknade ut att nu är det bara drygt 19-20 veckor kvar innan bebben kommer :)...

Har varit sjuk denna vecka legat i feber och varit jätte sjuk, igår hade jag världens hubvudvärk gick inte ens över med alvedon! på kvällen så släppte det gud så skönt det va,
Nu sittar jag och väntar på att älsklingen ska komma hem, han jobbar så mkt för att vi ska kunna åka upp så fort som möjligt.

Iallafall så saknar jag allt där uppe tänker på er varje dag! kram

RSS 2.0