Lek i parken

Idag var första gången som vi var ute med Markus i Parken, han älskar att gunga.
Han skrattade så mycket, han blev verkligen glad. Sen en massa lek inne. Tog lite kort på..
















Vart är julen?

Var och handlade en massa julklappar så nu är allt klart, lurat in dem också.
Idag när vi var på affären så såg jag att dom har börjat att sälja GLÖGG! så jag var ju så klart tvungen att köpa en flaska, inte bara en flaska glögg utan russin också. Men det var ju inte lika gott som det har vart, ingen mandel :(, vågar verkligen inte testa för förra gången jag testade så fick jag en allergisk reaktion.
Köpte även pepparkakor.
Så nu har jag druckit glögg för första gången för i år, även julmust.
Har vart och handlat en julstjärna till Markus nya rum och en ljusstake :).

Det enda som saknas är ju snön! Och hoppas på att dagarna går fortare så jag får börja julpynta här hemma.

Jag tror att jag är helt galen nu för att förra året så fick jag ingen riktig jul, då låg jag på sjukhus och hade ont, fick åka ifrån men kunde inte vara ifrån smärtstillande så länge:/.
Därför längtar jag till julen extra mycket, ja även att få se hur Markus reagerar på jultomten och klapparna han ska få.

Och mycket är för att jag vill åka hem till Vilhelmina, saknar alla så grymt mycket där!
Nej nu får det vara nog för ikväll! Gubben här är sjuk, stackarn. Nu pratar jag inte om Markus.

Sov sött alla!

Nu får ni svaret!

Kanska ska börja med att berätta att det finns eller fanns en tjej som ville förstöra mellan mig och Micke, ni som har läst min blogg ofta vet vad allt har handlat om. Jag är så tacksam för alla som har stöttat mig igenom detta..
Det är mycket därför jag har vart nere, men även för lite andra saker som har stött på. Men det kan jag inte ta upp här, det är därför jag har vart så känslig och inte orkat med så mycket.!

Men tänkte lägga upp tre stycken bilder, två på Markus och en på mig och Micke. Jag tvingade Micke att sätta på sig en ansiktsmask ikväll.





Mammas gladskit :)



Så nu har jag lagt upp tre fina bilder, men måste se klart filmen som jag håller på att se.



Ha en trevlig natt ni som fortfarande är vakna!

.......

Fattar ingenting, hur det kunde hända, jag är värd med än så här, det fattar jag iallafall...

Jag finner inga ord!

Bok?

Jag är så besviken.......


Funderar på att skriva en bok!

Fin dag!

Idag åkte Micke iväg för att handla några saker, men han hade köpt lite extra. Han kom på att vi skulle gå en promenad och sätta oss ner och käka en Macka med varm oboy, Vi gick super långt ända till sätra! Så nu har vi nyss kommit hem, känns så skönt att röra på sig..

Här kommer lite bilder från dagens promenad!



 Markus klar för att gå ut!


 Ute och han blev så glad.

 Höst!

 


 Far och son nere på stranden.

 Markus sitter på stranden.




Så nu sitter vi i soffan och myser lite i värmen!

Börjar jobba kl 22 ikväll.

Ha det bra och ta hand om er!


Livet

Livet är inte alltid det lättaste.
Livet är ett spel och det börjas när man föds och man måste följa spelets regler.
Och man åker ur när man dör.

Jag är så less på så mycket, tur att jag har min underbara son iallafall ♥

Jag hamnar i såna depressioner ibland, men det finns ju någonting som ligger bakom det...

Nu ska jag och Markus gosa lite






Hjälp!!

Jag har sån beslutsångest, sitter och tittar på bilderna som fotografen tog på Markus och jag vet verkligen inte vilken jag ska ta, ska ha ett paket, eller jag ska ta två bilder som paket. Så två bilder ska jag komma fram till och jag kan inte bestämma mig, dom skickade hem bilderna på vanligt papper också så det syns ju inte så bra. Ska jag ta färg eller svartvit? Hatar sånt här då man inte vet rikigt.
Men jag är så besviken också på vissa bilder vi fick hem, fotografen var ju inte det bästa, en del bilder som hon tog va ju inte alls bra, för hon fotade bara halva Markus på en bild, jag menar när man är utbildad fotograf så ska man väl kunna ta bilder så att Markus är i mitten eller har jag fel?

Men lägger upp bilder nu och genom att jag ha så många läsare som jag har så hoppas jag att ni kan hjälpa mig och berätta vilka två ni tycker bäst om...





















Jag har lagt upp dom bästa bilderna. Dom andra blev jag inte alls nöjd av. Så nu måste jag få hjälp. Kommentera, ring eller över msn!

Fulla lägenheten idag :)

Idag när vi gick upp till Ica så träffade vi på våra grannar som berättade att dom skulle på föräldramöte ikväll eller en av dom skulle gå men jag fick ta barnen och vara barnvakt :) så båda fick gå istället. Underbara barn har dom iallafall.
Lite livat blev det här men det är hur underbart som helst när det är tyst här nästan varje dag!

Ikväll är sista kvällen som Vickan är här, känns lite tråkit. Men så underbar hon ha vart, fick en massa behandlingar, jag känner mig som en helt ny människa!

här kommer det några bilder...








Här är dom underbara barnen som va här ikväll :). Först så ser ni Markus, Wega, Zaga, Winn och Zakk.






Här är Markus och Vickan, han gillar verkligen henne!

Ne nu ska jag dricka en kopp kaffe.

Kram på er!

SAKNAR!

Ligger i sängen och tänker hur Markus kommer att få det när han blir lite äldre, och hur livet kommer se ut, bor vi kvar i Stockholm? eller har vi flyttat till Norrland?

Finns så många tankar som far runt i mitt huvud, ska han få växa upp i en stad fullt av knark och våld och bo i en lägenhet, eller ska han få växa upp i ett hus med en massa skog och kunna springa runt precis som han vill...?

Jag tycker jag hade en super fin uppväxt, bodde på en gård 2 mil utanför ett samhälle mitt ute i skogen och man kunde göra precis vad man ville där, utan att något skulle hända.
Bodde  där med Mamma, pappa och mina 4 syskon, fast två av dom flyttade väldigt tidigt så jag minns inte att dom bodde hemma..
Men hade det hur underbart som helst fulla ladugården med djur, kor, grisar och höns av massor. Allt var så perfekt.

Men sen när jag kom upp i 15års åldern så började jag gnälla på min kära mor och far att vi kunde flytta någon annanstans och jag kunde verkligen inte fatta att man kunde flytta till ett sånt där ställe mitt ute i skogen, fanns ingenting att göra och hade ofta tråk, men nu när jag tänker tillbaka så saknar jag den tiden, alla var tillsammans på gården vi hade ofta mys i soffan många fina minnen därifrån.

Och nu vill jag också bo så igen!
Vill flytta till ett hus med massa skog men man kommer nog aldrig få uppleva samma känsla som man hade när man var liten!
Kort ifrån den tiden är säkert borta men i huvudet kommer det alltid att finnas många fina bilder!

Ja om jag ska kortfatta detta så säger jag bara så här.  JAG SAKNAR MIN UNDERBARA MOR OCH FAR SÅ MYCKET SÅ JAG VET INTE VART JAG SKA TA VÄGEN!
Dom bästa föräldrarna i världen ♥

Haha jag minns när jag skulle lära mig att baka oj vad illa det kunde gå, Mamma lärde mig hur man gjorde chokladbollar och jag tyckte tydligen att det såg ut som köttfärs, så jag skulle göra egna en kväll utan att mamma va med i köket och jag hade hämtat köttfärs ifrån frysen och skulle baka av det. Mamma kom in i köket och sa : Nej men vad gör du?. Oj vad illa det kunde ha gått! Kommer du ihåg det mamma?.


Och pappa tänk dig alla gånger som jag har spöat dig i poker ;) haha. Underbara minnen runt det bordet, Alltid kort och kaffe då var kvällen räddad. Jag saknar verkligen det där nu!
Och även när du tog med mig och Jimmy till vojmån när vi va mindre och berättade spökhistorier framför elden. Kom hem kl 1 på natten. 

Underbara minnen! 




MIN MAMMA OCH PAPPA ♥


Nej nu ska jag väl sova igen!!


Lek i massor!

Vickan kom hit ikväll och det var super skoj att träffa henne igen, länge sen sist. =)

Efter vi hade ätit ikväll så åkte vi och handlade, Vickan satt hemma med Markus och dom hade lekt en massa så när vi kom hem så tror jag att båda va lika slut, Markus fick välling och somnade direkt.

Nu ligger jag i sängen och kan inte somna så därför satte jag  mig här på bloggen nu, tänkte lägga upp lite bilder på Markus från idag. :)





Han blir verkligen glad när han får vara och leka i sitt rum och han blir arg när man tar honom därifrån, haha min lillprins har verkligen stark vilja. Och det tror jag att han har fått utav mig!









Detta kort va taget just innan vi skulle till centrum för att möta upp Vickan. Och jag älskar den där björnen den är så mjuk och varm, den fick han av sin Faster Mikkis!


Nu ska jag slå igång en film och hoppas på att man blir trött.


Söndag 10/10-10

Idag fyller min underbara svärmor år, Ett stort grattis till henne!!


Här kommer lite bilder på Markus rum och han själv..














Markus vilar lite efter mycket lek i hans nya rum!





Här leker han med hans favvo leksak, en liten snigel som spelar en meoldi..









Känns så skönt att rummet är klart!

Ikväll ska jag jobba igen men det är super kul varje gång jag kommer dit, jag trivs så bra!

Nu ska jag och Micke göra lite käk och fortsätta med att fixa lite här hemma, har en tvättdag idag!

Ha det bra så länge! kram

Gó kväll!

I morse när jag och Markus vaknade låg vi och myste en extra stund i sängen.. Sen klev vi upp och satte oss på golvet och lekte med en massa leksaker och hade tvn på, en sån stund som vi hade i morse med varann va hur underbar som helst, han har blive så stor så man kan leka lite med honom..

Sen fick han sova en liten stund, efter det gick vi till Öppna förskolan och dit vet jag inte om jag har lust att gå längre! Jävla kärring!!

Markus satt på golvet och lekte lite och så kom det en liten tjej krypande till honom ja vad kan hon ha vart 10-11 månader och Markus tog på henne försiktigt, och mamman sprang mot oss och tog ett finger och klappade till Markus han och sa FYY! NEJ! och jag sa vadfan gör du? hon sa bara NEJ! sen va hon sur och blängde på mig tills hon gick därifrån.
Jag menar vadfan barn gör så, dom känn och kläm på andra, Markus är ju bara 7 månader, han har ju lärt sig att han har händer och kan greppa saker och känna på saker. Blev så arg, och visst hon kanske gör så hemma för med sina barn men rör inte andras. och jag vet att dom också gör så därifrån dom kommer men vi är i SVERIGE NU!!!

Om man är så rädd ska man inte vara på öppna förskolan!

Blev så jävla ARG!!!




Iallafall så kom Micke och hämtade oss vid 4 för det regnade så förbaskat mkt, åkte hem och gjorde mat och sen blev det myspys med Markus. Och vi avslutade med ett bad! :)

Så nu fick han en vällingflaska och jag tror att han har somnat om han inte kikar på tv.

Bilderna som jag lovade kommer upp i morgon, Min kamera är helt slut och Micke måste hjälpa mig men han håller på att fixa det sista i Markus rum nu så han har inte tid.



Ha en bra kväll alla underbara läsare!


Tjo!

Idag har det inte hänt så mkt! Vi har vart och handlat sen firat stora tjejen Wega som fyllde 5 år idag :).
Gick upp till centrum och spelade på hästar och vi vann pengar:) inte så mkt men ändå vi vann;D
Imorgon ska jag och Markus till Öppna förskolan för det är fotografering där och sen så ska vi försöka städa lite och fixa klart det sista i Markus rum, för på måndag kommer Vickan hit det är min bror Thomas sambo, hon ska vara på nån skola här i fyra dagar, jag lääängtar!¨

Tänk vad tiden går fort! Markus är redan 7 månader, känns som igår han kom till världen!

Såg på en reklam över att man lever ungefär 29.000 dagar och det känns inte bra när man får höra det men ska försöka få bort det ifrån huvudet nu, är så RÄDD för döden!!


Ne nu ska jag sova, kommer in lite bilder i morgon, jag har märkt att jag har vart super dålig på att ladda upp så imorgon kommer dom in...

Sov sött alla!


Bra jobbat!

Igår var vi på Ullared och det var super kul att åka och göra någonting hela familjer och även bästaste Svärmor och Svärfar var även med, super skoj!
Hittade hur mkt som helst både kläder och leksaker, köpte två stickade tröjor eller en är väl som en klänning super fina, köpte även en jacka och den är jag riktigt nöjd med, Micke köpte också en super fin jacka och även linnen. Markus fick två par byxor och två tröjor lite leksaker.
En laptopväska och lite saker till hemmet.

Köpte även en massa julklappar till nästan alla barn och även till svärmor och svärfar.
Även godis och massa annat gott.

Vi hade sparat pengar så vi skulle handla för 6.500kr men så långt kom vi inte, utan vi handlade bara för 3700 kr och det va super bra för då kunde vi betala bensin med kontanter istället för det där jävla kortet...

Jag är super nöjd och tror även att Micke är rätt så nöjd, fast han blev lite besviken på att dom inte hade allt som han ville..

Och jag måste få säga att Ola-Conny som är med i tv serien Ullared är inte alls så seg och konstig som man tycker att han är i tv rutan. Alltså Många tycker att han verkar lite konstig av sig men så är det inte!
Träffade också på VD Boris men han kan jag inte alls säga någonting om.

Markus var ju en ängel där nere, han protesterade inte en enda gång där nere, Han var hur snäll som helst.
Annars brukar han inte vilja sitta still så länge förutom när vi åker bil för då sover han hela tiden.

Jag ska dit igen till sommaren med Johanna och det kommer bli super kul, dax att spara pengar igen :D...

Just det kanal 5 skulle ju såklart filma där inne när vi va där och jag hoppas dom klipper bort oss så inte vi hamnar på tv´n.. :).
Nu ska jag gosa lite med Markus, han vill verkligen inte somna ikväll. Han är super trött men tvingar sig själv att vara vaken..

Ha det bäst alla!!

Underbart!

Hej alla underbaringar!

Idag va mitt första pass som jag jobbade själv på jobbet, det gick hur bra som helst. Man har redan blive en favorit ;). Har redan pratat om flera pass i veckan och även när någon är sjuk så ville han ha mig ;D.

Det va inte svårt att bli bäst där.

Nu är det lite mys framför tv´n och sen sova i morgon ska jag upp i tid och börja städa sen jobb och på måndag blir det ullared.
Jag har redan skrive upp en lååång lista på vad jag ska handla...

Markus har vart jätte kramgo ikväll och jätte gosig.! Han låg vaken när jag gick till jobbet, hur super trött som helst men ville inte sova, han låg alldeles tyst och bara tittade. Men Micke fick honom att somna efter en stund.


Nu ska jag ha lite Lördagsmys!


Kram på er!

Tralalala

Sitter här vid datorn denna tid, hjälp! Igår kväll åkte vi iväg och hälsade på Olle en av Mickes vänner, drack kaffe och det var ju inge bra. Nu har jag lärt mig det att aldrig mer dricka kaffe på kvällen. Jag har haft super speed ikväll...

Har inte somnat än, och är inte ens trött! Nej ALDRIG MER KAFFE PÅ KVÄLLEN!!
Förr när jag drack några koppar om dagen så märkte jag ingenting men nu när jag har slutat med det och inte drucke kaffe på länge då märker jag av det direkt!


Just det Micke fick in en lapp på sin plats i går och där stod det att han inte fick vara ledig och han ansökte om den 4/10. Sen gjorde han en ny ansökan om samma datum och då kom det fram att chefen inte ens hade tittat på detta, vilken lat jävel!
Iallafall så har han fått ledigt så det blir ullared på måndag! Jippi längtar redan!!

Nu ska jag försöka sova en liten stund om jag nu lyckas.

Puss på er alla !

RSS 2.0