Så är det ;)

Firar två år med älsklingen idag blir bara mer och mer kär och lycklig för varje dag som går!!

Nu har jag käkat lite tårta och ätit middag fick ju ingen tårta igår och Jessica fick ingen på hennes födelsedag så nu tog vi igen det idag :P.

Har varit i Skärholmen som jag skrev tidigare men fy vad jobbigt det va! Köpte iallafall en bh så det var ju nånting bra med den turen dit, Jessica hittade ju mer än mig...

Sen kom vi hem gav Markus mat och åkte till bilskolan, fan vad lätt det va ikväll iallafall:).

Ne nu ska jag mysa med min ja min alldeles egna underbara familj :).

Ha det bra så länge /Iréne

Om allt och ingenting

Jag har kommit på att det är nått fel på mig. Jag kan fan inte sova!  Jag går och läggen mig men kan inte somna kan ligga många timmar, jag bara vänder och vrider på mig, förstår inte varför.
Somnar så där vid 7-8 tiden på morgon sover bara nån timma sen upp med Markus samma sak händer kvällen där på. Jag är helt slut i kroppen jag orkar ingenting. Och på dagen då kan jag absolut inte somna alls.
Nu har det varit så här sen ja en vecka innan jag fick Markus..
Ska ringa och höra om det är nå fel, och vad man kan göra åt saken!

Imorgon ska jag, Jessica och lilla Markus så klart, fara till Skärholmen en sväng sen efter det så ska vi hem jag måste läsa lite i körboken för jag ska ju till körskolan imorgon. Jippi! 

Och snart kommer min kära mor och far ner längtar som bara den efter dom! Önska att tiden kunde gå fortare ibland men så när dom är här vill man bara stanna den.
Och Min bror kommer ner hela sommaren kommer bli perfekt! 
Och alla mina vänner, LÄNGTAR!

Jag har inte så mycket att skriva ikväll.
Men måste få berätta att det var första gången igår som jag lämnade bort Markus, det va små jobbit men jag visste ju att han hade det super bra där han va. Så när jag vaknade så ville jag bara ha hit han, tiden gick så segt en minut känndes som en timma. Men nu så är han hemma ska gå och lägga mig med Micke och Markus nu, ska krypa ner brevid Markus och bara mysa!

Men ha det bäst alla! / Iréne 


Dagen efter!

Jag kanske ska börja med att skriva att jag hade skit kul igår!
Men så nu sitter jag och är skit hungrig.
Och saknar Markus så jätte mycket!.
Orkar inte skriva så mycket men kul va det igår och bakis är jag fan idag fy!

Älskar dig så!

Jag älskar micke så.. Ja det går inte att beskriva!
Han fick mig att börja skratta igen, han fick mig att växa. Den kärlek han ger mig kan ingen på denna jord ge! Han är hur underbar som helst. Önska att alla ska få en sån kärlek som han ger!
Han gav mig den vackraste pojken i hela världen! Blir bara mer och mer kär och lycklig för varje dag som går! Han är mitt allt, min sötnos. Han finns alltid där för mig och om jag sitter i någon knipa så finns han där och ställer upp. Vet inte vad jag skulle göra utan honom, ja det går inte att beskriva hur underbart jag har det! jag kan sitta här och skriva hur mycket som helst men ändå räcker det inte till med ord.!

Älskling jag älskar dig och våran son mest av allt på denna jord. 
 

Jag älskar, älskar, älskar dig
Från det kan ingen hindra mig
Och vad som än händer i imorgon och idag
Kan ingen älska dig mer än jag
Och vad som än händer med världen och med mig
Så kommer jag aldrig någonsin att sluta älska dig.


/ Iréne







Vila i frid Christian!

Du är saknad av många,  Du åkte till himlen alldeles för tidigt!
Planerna som vi hade hann vi aldrig med! vi önskar att du kunde komma tillbaka!
 hoppas att du har det bra där du är nu.
 Du kommer alltid att finnas kvar i våra tankar!



Vila i frid vännen! <3

Markus

Här kommer en massa bilder på Markus.














+

Det var super igår! man blev lite berusad också och det är verkligen inte ofta man dricker.
Micke grillade var hur gott osm helst. så spelade vi A-Ö och det var kanske inte så smart jag förlorade xD.
Vi var uppe till halv fem i morse och vaknade kl 9 så tänkte vi vafan vi kan sova en stund till ja en stund skulle det va men vaknade 15.15 idag haha hela dagen förstörd fast det gör ändå ingenting, jävla skit väder ute, blåser regnar och åskat idag kunde ändå inte gå ut.

På Tisdag fyller Jessica år då blir det tårta. :)





Ha det bra / Iréne


Lördags mys!

Idag har vi städat och fixa lite till maten som vi nu ska käka ikväll, Också kommer det lite folk hit trevligt!
Ska grilla och dicka lite ikväll. Sen ska vi spela Wii ska bli kul som bara den ;).. att få se hur dom alla kan spela hahaha Jessica vill nog inte men hon har inget val!!

Fint väder ute och det är super, Synd bara att man inte har hunnit att vara ute någonting.
Markus är för go, han bara skrattar hela tiden mammas lilla sötnos! Han kan även sitta i soffan utan att falla mot sidan han är så duktig så!
Nu ska jag börja att fixa innan dom kommer kl 6.  


Vi hörs sen! Ha det bra / Iréne 

25 grader + regn & åska

Skit väder kan jag ju börja med att skriva. Det har varit super varmt hela dagen men just när vi har gjort oss klara för att gå ut så kommer det skit väder. Regn regn och åska  men varmt!
Hoppas det blir bättre tills senare ikväll när man ska ut på en jogging tur!
Jessica sitter här och säger att hon kommer att bli röd som en tomat igen som sagt! Haha sötnos!

Markus är mammakär idag han vill inte sitta själv, kan bli ganska jobbit att hålla honom hela tiden men mys är det ju :). 

Nu ska vi försöka gå ut måste handla för imorgon. Det blir vänner grilla och dricka gott! Mys..




 

 en liten bild på jag och Jesica!





Ha det bra / Iréne


Röd som en tomat!

Idag har vi varit och handlat och jag är stort över mitt köp!

Iallafall så kom jag och Jessica nyss hem efter en lång tid ute. Vi gick till att börja med sen joggade vi ganska så mycket. Fan vad varmt de va ute. Vi gick efter vägen och när vi skulle vända för att gå hem igen så var det en massa bilar som kom och körde förbi och dom vände och åkte förbi oss 4-5 gånger, Tillslut så va det en bil som tutade och gasade på så jag sa bara åt Jessica nu springer vi igen Stackare hon är ju inte van med detta, men bilen fick fart på henne haha. Röd som en tomat är hon i ansiktet vi joggade i 2 km och gick resten. Skönt så här efteråt! Men man fick ju hjärtat i halsen när den där jävla bilen körde förbi och vände. Tror aldrig att jag har joggat så länge utan att stanna! Men nu så är man ju som sagt hemma igen, ska kolla om Jessica har fått tillbaka sin vanliga färg nu! HAHA.

På lördag kommer Titti och Stefan hit med barnen vi ska grilla och drick lite gott ska bli super trevligt!


Här kommer det en bild på oss när vi nyss kom hem!





Ha det bäst alla !  // Irene!

Skönt eller vad?

Ikväll var man slö orkade ingenting satt bara och slöade, så fick jag nått ryck jag frågade Jessica om vi skulle gå ut och gå, och hon svarade ja förfan. Micke tog Markus och la sig i sängen för att sova, Det var så jävulst SKÖNT kom nyss hem. Gick vårberg runt det är en bra bit men man känner sig stolt efteråt.
Så har jag oxå lärt mig att man ska gå tidigare på kvällen, nu kan man ju inte gå och sova.
Så nu har vi ingenting alls att göra hahaha. Måste hitta på nått. Kanske kolla på lite kläder så man vet vad man kan köpa, ska ju till Skärholmen i morgon, kl 10.00 ska vi vara där..

Ha det så bra !

Glad liten kille!

Idag har vi varit på öppna förskolan, Markus va så duktig när han skulle göra handavtryck, han håll handen stilla vilket han aldrig brukar annars. Han lekte med andra små ungar som är ungefär lika gammla som honom. Så när vi kom hem så somnade han direkt, han va helt slut. det syndes verkligen på hans ansikte hur han lös upp som solen när vi var där blad andra barn.

Så var vi också i Skärholmen, gick runt på massa affärer hittade ingenting, det var ovanligt mig.
Jessica hittade iallafall massor, önska att jag hittade oxå men jag tycker mer om att handla till Markus :)
 

här kommer det två bilder på min lilla prins när vi kom hem ifrån öppna förskolan





Ha det bäst tills nästa gång!

I morgon!

ska upp en skaplig tid i morgon, äta, duscha och sen ska jag och Jessica till Skärholmen och kika på lite kläder sen så ska vi åka till öppna förskolan och göra handavtryck på Markus. Sen ska vi hem igen och käka lite så åker vi tillbaka till Skärholmen fast då är Micke oxå med :P...
Det var super kul att Jessica kom idag! Sett på två filmer ikväll och bara slöat. ne nu blir det snart natten så man kommer upp i morgon :)

Ha det bra så länge!


Hoppas!

Min underbara vän Jessica kanske kommer till mig på Tisdag, jag längtar verkligen!!
Äntligen kommer hon ner till mig!

Våran lillprins

Har varit mycket nu, Markus mår inte 100. Han hostar och är täpt i näsan och är på skit dåligt humör, jag börja bli lite orolig.
För efter att han fick bada härom kvällen så blev han rödprickig över hela kroppen men dom där prickarna blev bara större och större men har smörjat in honom med salva på huvudet där han såg ut som värst men nu är det super mycket på halsen och fullt med små sår, bakom örat, halsen och på rumpan. Är jätte orolig vad det kan vara för någonting. Han har börjat skrika mer nu oxå än vad han brukar göra. Om det inte har blivit bättre tills på måndag så tänker jag ringa vårdcentralen och försöka få en tid så dom får se hur det ser ut.

Jag tycker så synd om honom, måste klia och svida som bara den. Stackare, ne nu är det dax för att sova!
Natti natti hoppas att ni nu sover så gott som ni bara kan!

Och en jätte STOR PUSS på min underbara sambo Micke, som är helt underbar!


GAAAAH!!

Jaha.
 Min käre sambo bara jobbar och sover :/. Hoppas det blir annat till helgen, är så less på att inte ha nått å göra. Är ute varje dag men går bara run, runt och runt hela tiden för att inte tiden ska stå stilla, äh skit i det här jag är bara på ett jävla skit humör just nu´, Finns ingenting att göra i den här skit staden, umgås med folk men vafan känner sig instängd i denna lägenhet, Fundera på att bygga hus så blir man kanske glad :D...
Ska väcka älsklingen nu så kanske han har lust att hitta på nått så jag blir på bättre humör :p

Hejsvejs så länge!

Tillbaka i tiden



Hittade bilder på en cd skiva här sen förr!!



Myh, den kvällen glömmer jag aldrig! <3



Jag och Jessica. Underbar vänskap!



Här ser ni mig i svart hår, Haha hur jag såg ut!



Mitt hem i norrland!



Jag lekte lite med skotern, Vill hem till den!!



Vill tillbaka till Puertorico! Underbart med värmen

Super trevligt!

Igår var vi i Surahammar och träffade min Thomas och Vickan sen åkte vi till Syster så att Jennifer och Jessica skulle få träffa deras nya kusin och det gick super bra där är så glad att vi åkte dit!
Nu blir det lite käk sen dra ner till Titti och Stefan.

Här kommer det lite bilder från norrland!



Sötnosen sover!


Här har Markus nyss bada, ligger i hans mormors famn




På denna bild ser ni Henrik och Markus!


RSS 2.0