Jippi!

Jag är super glad, jag har fått G ialla proven jag gjort, är super nöjd för det är inte lätt att jobba och plugga samtidigt. Och absolut inte plugga på distans, är så nöjd så!

Idag har jag varit och köpt julklappar jag vet att jag är lite tidig men jag ska ej fira jul i Vilhelmina i år ska åka upp nu på fredag istället, längtar upp som bara den! Få lite semester äntligen!!!

Ska lägga mig nu är as trött. men ska försöka bättra mig lite med bloggandet också...

Just de min sötnos mår super bra iallafall ska tillbaka till barnmorskan den 7Dec ska bli kul att få höra mer om vad som händer där inne =) ... ne ni få ha det så bra!


Underbaraste Jill!

Jill är en underbar kvinna som har fått min sambo till världens omtänksamaste och gladaste! hur hon lyckats med det är en gåta, för jag har försökt men har aldrig lyckats själv, men ända sen han började jobba med henne så blev han förtrollad!
"JILL" vad har du gjort med honom? Han var underbar när jag träffade honom, trodde inte att det fanns någon bättre man här i världen men du har uppfostrat han perfekt...:) Tack så mycket för det!!
Ända sen han började jobba med dig så har han alltid haft ett leende på läpparna, han är inte den där trista typen längre ;).(Haha)

Har tyvärr inget foto på Jill :(
Men ska försöka få ett så ni får se vem jag pratar om!!

Puss på dig Jill


Snart ledig!

Nu har jag bara åtta dagar kvar att jobba sen far jag upp till Vilhelmina ska bli jätte härligt!
Iallafall så tog jag sprutan och jag har skit ont i armen kan inte röra den nånting alls typ, tog mig 15min att tvätta håret i morse och det brukar ta 3min, men jag har inte blive sjuk som mina jobbarkompisar blev alla tre låg hemma idag för dom va sjuka, jag fick bara eller vadå bara? jag fick skit ont i hela kroppen axlar,rygg och allt!
Käkat alvedon som en tok för att smärtan ska försvinna, känns som om att man ska gå sönder i 1000bitar!
Och jag måste ta sprutan en gång till:/ hoppas att det inte känns lika dant då!
Men som sagt det är ju värt de allt de onda! för jag vill inte bli sjuk!!!


Ne nu ska jag lägga mig ner och sova är dunder trött, börja nu klockan sju varje morgon fyblä!

Men sov så gott alla!!

Arbete!

Jobbat hela veckan nu och hela helgen ska fortsätta jobba varje dag tills jag åker upp till Vilhelmina och har räknat ut att då jobbar jag 19dagar på raken utan att vara ledig en enda dag! känns jobbigt men får bra med pengar...

I morgon ska jag ta den där sprutan som alla tjatar på mig att jag ska ta mot svininfluensan! jag är skit rädd för sprutor och nålar och allt med sånt att göra!!
Får se hur de går!

Min sötnos sparkar så jag tror ibland att en fot ska komma ut ur magen snart, han sparkar dygnet runt hela tiden nästan men det är hur underbart som helst! Ne nu ska ´jag göra lite käk är hungrig som tusan! ha det bra så länge!

Kort

Jag lovade ju att det skulle komma in kort på magen men som sagt kameran gick ju sönder, men dom här korten som är tagen från mickes mob får duga så länge :) .
Idag ska vi ha en bak dag ska bli mysigt!

Jag har börjat få nå så jävla hemska samandragningar men man överlever ju ska kanske inte klaga så mkt, tänker på att jag kommer få så jäkla ont sen vid förlossningen..

Aja här kommer korten iallafall:)









Tisdag!

Igår va jag hos min barnmorska va på kontroll, fick höra Markus hjärtljud det va hur häftigt som helst, de låg på 148.
med mig va det inge fel på, inga sjukdommar eller nått, så det är ju  bra haha..
Bebben mår hur bra som helst, inte ettminsta fel har dom hittat på honom, känns hur bra som helst, det enda man önskar är ju att de ska vara helt friska!

Imorgon blir det jobb sen drar jag och älsk till Sundsvall, för på torsdag är det begravning. Stannar även där över helgen så jag få umgås några dagar med mina kära föräldrar som jag inte ha träffat på hur länge som helst nu visst ska upp om tre veckor till Vilhelmina men har saknat dom så, så jag måste bara vara där över helgen!

Jag vet att jag har varit dålig på att skriva men har inte hunnit, hinner knappt med mig själv längre.
Just de ja jag lovade ju bilder på min blogg på magen och så men tyvärr så är min kamera sönder vilket gör mig små arg/ledsen för man vill ju ha minnen från graviditeten sen, så jag ska skaffa en så fort jag kan så jag kan lägga upp bilder (LOVAR)...

Ne nu ska jag lägga mig men ni får ha det så bra alla!
 kramis

RSS 2.0