Lördag!

I går åkte vi och spelade frisbeegolf, men slutade vid hål 4 för att det fanns hur mycket myror som helst som skulle äta upp mig, blev biten flera ggr och det är inte skönt!!!!

Så vi gick till parken som dom hade där, hade med oss lite fika och bara  myste i värmen, tills jag upptäckte att det var femtioelva spindlar och små va dom jävlarna det hade precis vart en kläckning. Så satte mig på ungar istället.

Sen åkte vi och handlade hem lite mat, hem och åt grillad kyckling med potatissallad ch gud vad gott det var, även Markus tyckte det var hur gott som helst så som han åt.

Senare på kvällen så åt vi räkor, kex med ost och drack ett glas vin, men ett glas vin blev det inte alls, utan jag tror jag drack ett antal, Mikkis kom över och vi spelade Wii och sjung SINGSTAR! Hur kul som helst hade vi, eller jag iallafall, för jag vann :D...


Så pang var klockan halv 5, kanske dax att lägga sig i sängen ?  så vaknade Markus klockan 7, Jippi !
Men Micke var så gullig och gick upp för jag mådde inte bra alls.













Nu ska vi försöka komma igång här hemma, är så jäkla hungrig så ska försöka göra lite mat....

Hejsvejs!

En lång dag!

I morse vaknade vi klockan 7, Micke gick upp och gjorde kaffe så det stod på bordet när jag klev upp!
Så åt vi lite frukost för att sen lämna Markus på dagis vid 9. Jag och Micke åkte till Skärholmen och uträttade lite saker där, sen hem och söka massvis med jobb till mig!!
Micke åkte till jobbet vid 11.30 så när han gick satte jag mig vid datorn igen och fortsatte med att söka jobb, och jag måste säga det att de finns hur mycket jobb som helst överallt...
Vid 3 hämtade jag Markus ifrån dagis vi gick hem och bakade en kladdkaka som vi ska äta senare. Köttet ligger i kylen och drar åt sig all den goda krydda som jag kryddat den med, så blir kött och klyftpotatis eller nått sånt till middag idag.
Micke kommer inte hem förrän vid 20.30 ikväll och då är det min tur att gå till jobbet, vi hinner bara att mötas vid dörren nästan för jag börjar kl 22. Men så är han nog vaken när jag kommer hem också, hinner och prata sen sova igen, så kommer våran vecka att se ut. Och mina körtlar i kroppen vill inte ge sig, dom är stora som f*n, hoppas att det ger sig snart!


Nu ska jag mysa lite med Markus innan jag ska göra maten!





FÖRLÅT!!

Hej alla underbara läsare som läser min blogg fast jag har vart hur dålig som helst på att skriva!

Jag kan börja med att berätta att vi har vart sjuka nu sen vi kom hem ifrån resan :/.
Markus hade feber och kräktes i 14 dagar nästan, jag fick vara på akuten några dagar till och från, har mått riktigt dåligt, brännde ju sönder mig när jag va utomlands, så jag såg ut som TORKAD SKINKA! och det gjorde så ont, jag fick morfin tabletter och det startade igång gallan och sen dess har jag bara haft problem. FYYY!

Markus har börjat på dagis också, så han går där Mån - Ons. Jätte fint dagis och jag älskar tjejerna som jobbar på Markus avdelning, dom är hur gulliga och gó som helst.. ¨

Jag söker heltids jobb och har hittat 40 st som jag fastnade för så vi får vänta och se och hoppas på att man kanske kan få gå på en intervju eller två :)!


Nu sitter jag och funderar på vad jag ska hitta på till min underbara älskling i 30-års present, nått förslag?


Ska spela klart Bingo :)



RSS 2.0