Lördag

Ska käka lite lunch sen ska jag och micke gå ut och gå en sväng fint väder solen skiner fast det är kallt men få klä på sig mycke med kläder så ska det nog gå bra :)...
Sen vet jag inte riktigt vad som ska hända ska väl kanske åka till babyland och handla lite kläder till bebisen som kan komma snart är inne i feb månad strax det närmar sig hoho vad nervös jag är. Men alla säger att det inte är så farligt får ta och lita på dem..

Ne nu ska jag äta sen vara ute hela dagen!

Lördag till Onsdag

I Lördags va svärföräldrarna här, vi käkade oxfilé mm hur gott som helst, sen spelade vi lite nitendo wii som vi fick utav mickes snälla bror i julklapp, sen käkade vi glass med massa gott till, hur trevligt som helst va det den kvällen, tyckte jag iallafall. Super kul att de kom över...

Söndagen gick vi upp och åt frukost vid tio tiden och märkte att det va super fint väder vilket det inte varit på hur länge som helst här nere, solen tittade fram och det va inte så kallt ute, så vi gick ut och gick en ganska lång sväng, vilket jag inte får men gjorde iallafall för jag kan inte bara sitta stilla hela tiden, iallafall så ringde läkaren ifrån förlossningen mig för hon hade skrivit ut medicin som jag måste käka nu :/ , iallafall så frågade hon mig hur jag mår och jag berättade ju så klart sanningen och sa att jag hade nå jävulst med samandragningar och ont i mitt vänstra ben så hon ville att jag skulle komma in under dagen för att kolla så jag inte fått några blodproppar och att inte jag började öppnas, som tur va så har jag inga blodproppar och så tittade dom upp min livmoderhalstapp den är 2,7 som vanligt men när jag fick samandragning så förkortades den och blev 1,3 cm de ville behålla mig under natten men de fick dom inte  jag vägrade så envis som jag är haha, Men micke fick inte stanna för att de va fullt och jag skulle dela rum med någon som redan hade fått barn troligen och det vill jag inte heller, så jag åkte hem bor så nära sjukhuset om det skulle hända någonting.

Måndagen va skit låg bara hemma och inte gjorde ett piss. Älsklingen jobbade som vanligt och jag fick vara hemma själv känns som om att man är själv i evigheter när han är borta på dagarna han börja kvart i fem och så slutar han klockan två så han är inte hemma förrän tre vissa dagar:(.

Tisdagen så låg jag bara i sängen hela dagen och såg film kunde knappt röra mig magen är stenhård och riktar sig verkligen ner. såg oxå att jag började få nå enstaka små bristningar men dom blir jag inte störda utav hoppas det inte blir hela magen utan att det är dom här små som är ist. micke kom inte hem förrän vid fem tiden igår han va och handlade efter jobbet jag orkade verkligen inte följa med honom, sen la vi oss i sängen och såg film och somnade för natten vid nio tiden.

Idag har det inte hänt någonting speciellt men vilket fult väder det är ute snöa som bara den och blåser tänkte åka ut och handla lite bebis kläder men har ingen lust längre när det är så kallt och hemskt väder huvva.. blir nog inne idag igen. ska umgås med älsklingen som nyss kommit hem ifrån jobbet och sen blir det mat film och natten tror jag. Älsklingens väckarklocka ringer klockan 3 på natten så vaknar jag med och kliver upp med honom och fikar lite grann sen åker han då går jag och lägger mig igen men somnar inte om förrän runt åtta nio på morgon.

så nu har ni lite att läsa om :)  Ber om förlåtelse har inte haft så mycket ork att sitta framför datorn..

Lite bilder


Denna bild blev tagen under tiden som jag låg på sjukhuset och så var jag nerdrogad av smärtstillande.

Min mage den har blivit lite stor iallafall:) men trodde att den skulle bli större, snart är han ute hos oss längtar så mkt efter honom!!


Här kommer en till undertiden jag låg inne. vecka 30 va jag i här!

Sånt är livet

Är så less på att vara hemma varje dag, är sjukskriven och barnmorskan säger att jag ska ligga ner eller sitta mest men hur ska man klara av det? måste ju röra på mig är hur uttråkad som helst, och nu är det inte länge kvar innan min lilla prins kommer :).. Längtar så efter honom!

Tack!

Jag måste åter få säga att jag har världens underbaraste sambo!
jag älskar dig så jävla mkt! du är verkligen mitt allt, utan dig skulle jag aldrig klara av detta. Tack älskling!

Tack alla runt mig som stöttat mig igenom detta!

Igen

Okej den 28e dec åkte jag in igen hade världens värk i rygg och samandragningar så när jag kom in fick jag smärtstillande och blev kar där, dagen efter åkte jag in på  förlossningen de trodde att han va på väg att komma ut, hade samandragningar med 1-2 min mellanrum jämna. Så låg där några dagar men jag ville ingenting annat än att å åka hem igen, blev förflyttad upp till C23 BB efter 4dagar. och där blev jag liggandes över en vecka, min högra njure är uppsvullen och det rann nått ur den, njurbäckenet är viddgat och jag hade förjävla ont, tittade efter njrsten men de kunde inte se så mkt, så de gissade bara att jag hade fått det, och den blev det bara mer och mer som gick åt helvete, men nu är jag äntligen hemma ska tillbaka om en timma hoppas de skriver ut mig idag.. Orkar inte vara kvar där längre, vill vara hemma tiden som jag har kvar innan jag ska in och föda, det är inte länge kvar nu. om 6 veckor kan det hända:) eller vilken dag som helst kan det hända för mig sa läkaren men vi får hoppas att han stannar inne tills det är dags för honom... ne ska fika och göra mig klar. ha det så bra alla hej!


RSS 2.0