ROLIG JUL!

Den 13Dec åkte jag in akut på Karolinska hade smärtor som fan i magen, kom in de såg att jag hade gallsten och den 15de skulle jag opereras och jag va skit rädd för att det skulle hända barnet nånting, men jag fick bara lyssna på läkarna och lita på dem, de skar upp fyra hål i magen ett vid naveln och ett längre upp och två på sidan av magen, så allt gick iallafall bra fick ut mina stenar det var sex stora och en liten, men äntligen tänkte jag nu är smärtan över då kanske man får åka hem ? men nej då fick sånna smärtor efter så det va sjukt, fick leva på smärtstillande och man blev helt snurrig i huvudet men skönt och ta det för smärtan gick över så fort! Iallafall så har jag legat där ända tills igår då jag fick åka hem men är inte utskriven än för mitt levervärde är högt och jag har indre blödningar och ett utav såren på magen har gått sönder så det är ett litet hål där och allt är åt helvete just nu känns det som, fått hur mkt medicin som helst men blir inte bra... Och de vägrar att skriva ut mig från sjukan utan jag får sova hemma nu men ska befinna mig där typ varje dag för prover och skit. är less!!!
Men men i morgon klockan 10 ska jag göra fler prover hoppas bara att det visar sig bättre! nu ska jag fixa lite käk här hemma och hoppas jag får behålla det! ha det så bra!

Stockholm igen!

Hejsan alla!
Nu har jag landat i Stockholm igen, denna semester har varit hur bra som helst men tiden gick förfort, hann inte med allt som jag skulle, och nästa gång jag åker upp så är lillen ute oj oj oj vad tiden går!
Iallafall så har jag bakat tunnbröd hemma som jag tog medmig ner hit hur bra som helst och gott!
Sen så hade vi en mini jul åt julmat mammas julmat hihi^^ . fick massvis med julklappar som jag inte får öppna förrän på jul :(!

Iallafall så syns det på magen när man sitter och tittar på den hur min sötnos rör sig i den inte alls länge kvar nu!

Fått reda på oxå att jag är allergisk mot nötter kan inte ens vara inärheten av nötter, fick ett anfall när jag va i vilhelmina kunde inte andas fick åka in på akuten tur bara att jag va i självaste Vilhelmina och inte i byn, så igår kväll kom mamma hem med mandariner och det gick inte alls det heller sväller igen i halsen, och jag har kommit dom veckorna under graviditeten då man ÄLSKAR CHOKLAD och inte ens det får jag äta;/ inge tomater heller svider i hela munnen av tomater och blir alldeles röd runt munnen gaaaah hahaha och vad man än tittar på så ska det vara nötter och choklad i.. men det får nog gå bra iallafall! hoppas bara att det är under graviditeten så det inte sitter i efter oxå men det tror jag nog inte för har aldrig haft problem tidigare, fick tabletter och en spruta som jag alltid ska bära på mig om jag får ett sånt anfall igen....

Nu ska jag lata mig lite innan jag ska sova sen blir det jobb i morgon och så ska jag till barnmorskan! vi får höras i morgon! natti natti!

RSS 2.0