Onsdag 24/3

Fick en riktig sovmorgon i morse vaknade klockan 12.30 trodde jag aldrig, inte ett ljud från Markus och Micke sov oxå helt otroligt alla va trött inte bara jag denna gång =)..
Men jag och micke va vaken till tre inatt vi såg en massa filmen så kollade jag på klockan och såg att den va tre då va det dags att lägga sig..

Klev upp och duschade, micke hade gjort lunch eller frukost för oss då men va jätte gulligt av honom, sen stack vi ut en sväng och kom hem för ett litet tag sen.
Ska tvätta,packa och städa nu ikv tänkte jag, för imorgon har vi inte tid, jag ska till frissan kl 12.00 i morgon och överlycklig är jag =).
Sen efter frissan ska vi till BVC igen för att väga Markus igen så jag slipper göra det i Vilhelmina, sen är det att fara hem fixa mat och sen sova för vi sticker tidigt på fredag. Åh vad jag längtar!!

Markus hörde inte på högra örat när han va nyfödd men så va vi och kollade upp honom igår igen och då fick jag veta att han har perfekt hörsel på båda öronen nu.

Pratade med mamma idag och fick veta att mina små gullungar ska vara hos oss i helgen alltså min brors ungar, ska bli super kul att få träffa dom längtar riktigt mkt!!
Nu måste jag sätta fart så jag hinner med det jag tänkte göra!!

Tack!

Tusen tack för allt jag fick i lördags, blev så glad så ja jag kan inte förklara!!

Fick 1.000 kr från svärmor, svärfar och tommy, blommor och smörgåstårta =)

Fick 500kr från Mickes farmor och blommor. och en boddy till markus samt ett gosedjur.

Fick en super bra mascara och 300kr på åhlens från mikkis.

Fick ett presentkort på H&M på 300kr från Thomas och Vickan.

Tusen tack för allt. Och nu har jag ringt och bokat tid hos frissan på torsdag kl 12.00. ÄNTLIGEN! =)..

Och Min familj i norrland ska fira mig till helgen ska bli kul kul :P.

Nu ska jag åka ut och handla kläder.

Just ja Bvc va här nyss och skulle väga Markus och han har gått upp i vikt =) nu väger han 3340 och det känns skit bra!! Allt är super nu är så överlycklig.

Humöret sitter i håret!

Oja det kan man lungt säga att det gör. Ser förjävlig ut i håret, vill bara fixa det nu hur lång utväxt som helst och micke kan inte färga hår heller hur ska jag göra? är ju hur dyrt som helst att färga håret hos frissan och ingen som kan hjälpa mig heller. Är på skit dåligt humör nu!

Glad =)

Vad kul att ställa sig på vågen och se att man har gått ner 10kg veckan efter förlossningen. vägde 69kg nu väger jag 59. Fattar inte att det gått så fort, fast har varit ute och gått varje dag och mkt.

Markus vägde 2910gram när han föddes, efter tre dagar vägde han bara 2750 och när vi var på bvc så vägde han 2930 så det känns skönt att han gått upp igen, och han har vuxit hela två cm..

Nu ska jag mysa framför en film med älsk och markus. hejsvejs!


BVC!

Japp idag klockan 14.00 ska vi vara på BVC, ska bli kul att få se hur mkt han väger nu och så.
Ska fika nu sen ska jag göra mig klar, Jag har ju hur underbar sambo som helst han låter mig sova tills jag vaknar bara för att jag få vara vaken några gånger på natten.

Aja skriver senare puss hej!

Jippi!

Jag fyller år på lördag, och jag ska få min favvo tårta, SMÖRGÅSTÅRTA!
Jag har ju världens snällaste svärfar som ska göra den, han är ju bara för snäll, han frågade till och med om fyllningen i den va okej och det skulle aldrig jag göra om jag skulle göra en till någon!

Idag blir det lite städning, tvättning för min del, så länge som jag orkar.
Micke städade igår men idag är det min tur att ta ett lyft här hemma..

Jag längtar så grymt mkt till den 26e för då far vi upp till Vilhelmina ska bli super kul att få träffa alla igen där hemma, längtar så jag inte vet vart jag ska ta vägen, fast det tråkiga med de är ju att jag åker upp och Myh min underbara vän åker ner hit, fast jag hoppas på att få träffa henne där uppe iaf på slutet av min semester =)!
Och jag ska få visa upp Markus för alla åh vad jag längtar!!

Ne nu ska jag sätta fart så jag hinner att bli klar innan det blir kväll. Jag fattar inte att jag är så seg på att städa och tvätta. jag gör en sak sen sätter jag mig i typ 30 min sen fortsätter jag och så vidare, fast jag min kropp orkar inte med så mkt heller nu men jag gör ett försök!


BILDER FRÅN BB.

Den första bilden på min son efter förlossningen



Här ligger mina små älsklingar och sover!



Markus, bara en dag gammal



Far och son



Markus,Lennart,Emanuel kom till världen den 6/3-10 kl 03.12



Jag är så lycklig, livet är helt underbart!!


Förlossningen! Det underbaraste som kan hända

Torsdagen den 4/3. Jag började få så ont så vi var tvungen att åka in till förlossningen och jag hade inte fått sovit någonting på flera nättrer så jag var helt slut iallafall så fick jag några tabletter så jag skulle få sova och för min smärta, de tittade oxå hur mina värkar va och hur öppen jag var, var var öppen i två cm. Så barnmorskan sa det åk hem nu och ta sömntabletten så ses vi förmodligen i natt eller i morgon. Så vi åkte hem igen, lämnade väskan i bilen med mina kläder i som jag skulle ha där på fölossningen då. Gick upp i lägenheten och skulle sova, vaknade klockan tre på natten av världens värk baki ryggen och ner i ljumsken och lite i magen så vi ringde in och frågade om vi kunde komma in igen och svaret vi fick va att det var förfullt där men hon skulle kolla med andra sjukhus och se hur dom hade det med plats, hon på förlossningen ringde upp igen efter tio min och sa att det var fullt på alla sjukhus i hela Stockholm och att vi var tvugna att åka till Uppsala om det var dags för förlossning då, men hon ville att vi skulle komma in så dom fick se hur allt låg till. Jag och Micke klädde på oss och gick ut till bilen och då ser vi att bilen är upplåst och väskan är borta men vi tänkte skit samma vi måste åka så micke satte sig i bilen och skulle sätta in nyckeln i tändningslåset och då ser han att den är sönder. Jag fick världens panik för jag hade redan så jävla ont och så händer detta just då, just den gången vi verkligen behöver bilen!. Vi stack upp till lägenheten igen för att packa en ny väska lite snabbt och ringde taxi. Vi kom in till förlossningen och jag hade inte öppnats någonting mer men hade såna samandragningar så dom ville ha kvar mig, så vi fick ett litet mysigt rum som är ett vilorum som jag fick ligga i så länge till doktorerna kom kl åtta på morgonen. Doktorn kom in och sa att de skulle sätta igång mig på kvällen om det inte hade hänt någonting med mig, så jag skulle bara ligga och ta det lugnt. Klockan gick och jag började få mer ont men hade inte öppnats någonting mer. Så klockan åtta på kvällen började de sätta igång mig.
Dom satte in en slang i livmodern brevid barnets huvud och längst fram på slangen var det som en ballong och de sprutade upp vatten i den så att den blev stor och efter varje halvtimme så drog dom i den här slangen och när jag var öppen i 5cm så lossnade den här saken, men det gjorde ont hade mensvärk men som tur va så varade det bara i en timme, klockan 22.00 satte dom dropp på mig som skulle starta värkarna ordentligt, värkarna kom mer och mer men gjorde inte så ont stog faktist ut med dom. Klockan 01.00 började dom göra så ont så jag andades några andetag i lustgasen men var fortfarande inte så farligt. kl 02.50 hade jag så ont så jag låg bara och andades i lustgasen hela tiden, så jag blev lite borta, jag var tvungen att trycka på knappen så barnmorskan skulle komma, hon kom in i rummet och frågade vad det va, jag svarade bara jag behöver bedövning!! Hon sa att hon skulle skicka in någon som skulle ge mig det. För mina barnmorskor va upptagen med en annan förlossning så dom kunde inte hjälpa mig. Iallafall kom en annan barnmorksa in och skulle ge mig bedövningen men då va det försent jag skrek bara rätt ut krystvärkar! så va det igång, men det blev bara tre krystvärkar så kom min lilla Markus, Lennart, Emanuel till världen och då var klockan 03.12  den 6/3.
Att föda ett barn gör inte så ont att man inte klarar av det, utan förvärkarna är som att ha mensvärk hela tiden! va så skönt att få krystvärkar smärtan försvann helt när värkarna kom ordentligt.


Jag måste få säga att det var det mest underbaraste som har hänt mig, den bästa stunden i mitt liv!
Jag hade fått min egen lilla familj, det går verkligen inte att beskriva känslan!

Hemma!

Kom hem igår kväll men allting känns fortfarande som en dröm, somna vid åtta igårkväll skönt sen vaknade vi tidigt i morse men jag låg bara kvar i sängen och myste så mkt jag bara kunde med Markus och Micke. Idag va vi på vår första promenad var hur skönt som helst att röra på sig.

Bilder och berättelsen om förlossningen kommer att komma. Nu ska jag hoppa in och duscha ha en fortsatt trevlig dag =)

Den 06/03-10 kl 03:12 kom lilla markus till världen han vägde 2910gram och var 47cm lång.

Därför!

Som ni kanske märker så skriver jag ofta sent eller på natten det är för att jag vaknar av världens värk måste ta massa tabletter och under tiden dom värkar vill jag ha annat i tanken därför jag skriver så sent. Och så till varför jag har sån värk är för att under dom sista dagarna i graviditeten hände det någonting med min rygg så dom satte igång mig för att jag skulle slippa smärtan men den är kvar under förlossningen knäcktes förmodligen någonting till är svullen och blå nere på ryggen. Men jag säger bara DET ÄR VÄRT SMÄRTAN! Kommer hem i morgon och då blir det massa bilder som man ska lägga upp :). Mina sötnosar ligger och sussar för fullt ska jag med göra nu eftersom att dom har börja värka. Är lite groggy nu det är så skönt när smärtan försvinner. Natti natti

Underbart<3

Jag trodde aldrig att livet kunde bli så underbart jag har min alldeles egna fina familj jag är så överlycklig och så stolt, jag har världens mysigaste bebis och världens underbaraste sambo livet kan inte bli bättre jag är så överlycklig det går inte att beskriva med ord ens så underbart har jag det nu. Jag kan fortfarande inte fatta att detta är sant, känns som en dröm, en dröm som man aldrig vill vakna upp ur. Ska få åka hem så fort jag blivit bra i ryggen fått en jätte stor svullnad vid svanskotan kan varken sitta eller ligga förlänge dom trycker i mig morfin för att jag ska kunna ligga ner. Sen så ska jag och min underbara familj åka upp till norrland i slutet av mars och blir förmodligen uppe i en månad ska bli kul att få visa upp min lilla sötnos. Jag tror inte någon kan fatta hur glad jag är nu inte ens jag själv kan fatta det. Mitt liv är på topp. Förlossnings berättelsen kommer jag att skriva här när jag kommer hem, kommer oxå att lägga upp massvis med bilder då. Nu är det natten! Puss på er!

Tack för de fina sakerna!

Jag skulle bara skicka in en liten rad här. Vill tacka för allt fint markus fick ifrån hans farmor, farfar, faster och hans farbror jätte fina kläder och saker vi fick, bilder kommer upp så fort jag kommer hem. Sen måste jag oxå passa på att säga att det här med att föda barn är det häftigaste någon kan vara med om. Använde ingen bedövning bara lustgas och nu ligger jag och ammar. Ska släcka lampan nu och mysa riktigt mycket. Hej då på er så länge

Äntligen är han här!

Hejsan, Iréne's vän Myh här.

Iréne har bad mig att skriva att lilla Markus äntligen har kommit till världen. Kl 03:12 i natt kom lillpojken. Han vägde 2910 gram och var 47 cm lång. Allt hade gått jättebra och alla tre mår bara bra. Förlossningen hade gått så fort att Iréne knappt hann med.

Stort grattis till underbara Iréne och hennes Micke!

Iréne har varit världens duktigaste och kämpat som tusan genom den här graviditeten. Jag är så stolt över min fina vän och längtar så efter att få träffa henne och deras lilla älskling. Önskar er all lycka, love you.

Hemma igen!

Nu har jag nyss kommit hem ifrån förlossningen som ni ser på mitt tidigare inlägg idag så skrev jag att jag hade så jävla ont men det är inte så konstigt heller han ligger så långt ner med huvudet otroligt långt ner tydligen för de som ska föda huvudet på bebisen brukar ligga längre upp på dem där Markus hjärta är där uppe brukar bebisens huvud vara då kan man ju bara tänka sig hur långt ner det är! Ska komma in igen om inte smärtan ger sig har så extremt ont så ja inte ens en tår kommer utan man bara sitter och biter ihop.
Ska käka lite grann fast jag har inte sån stor matlust just nu heller, just de Doktorn sa de att om inte smärtan ger sig så kan dom sätta igång mig så får se hur det blir, och att jag kommer få en jätte lätt förlossning och jag hoppas hon har rätt :) så då är det ju lite positivt idet hela iallafall, aja mat nu sen badet ett tag!


Ha det bra!

:(

Fint väder ute idag men det tragiska är ju att jag inte kan gå ut, för jag kan fan inte gå alls, gör så jävla ont i ljumsken känns som om att den har gått av, kan inte vända mig längre när jag ligger ner heller fan vad jag hatar denna smärta, och Alvedon tror ni det hjälper? haha ne det är nå jävla skit smärtlindrande är så arg för jag har så ont!!!

Längtar tills Micke kommer hem  nu så jag kan få lite hjälp och jag vill ingenting annat än att lägga mig i badet nu men vågar inte nu när jag är själv hemma, kommer aldrig att kunna ta mig upp själv kan knappt komma upp från en stol jävla smärta alltså!!

Trodde jag ja!

Ja nog trodde jag att ja skulle få sova någonting inatt iallafall men tydligen inte, har så jävla ont så jag vill spy låg bara och vände o vred mig hela natten, är svin trött men kan inte sova för den gör så ont!
Ska kanske lägga mig på värmedynan ett tag kan lindra lite iallafall men det är känns som om att inte ens det hjälper! Är så jäkla less nu på denna jävla smärta man har att han ska vara så envis att vara kvar där inne hur länge som helst, men samtidigt är det ju slutet nu kan ju hända vilken dag som helst därför jag har ont!!

Aja nu orkar jag inte skriva mer
Hejsvejs!

AJ!!

Har gått hela dagen idag typ har skit ont i ljumsken jag verkligen vaggar fram nu..!

Jag har inte så mkt att skriva nu men det va skit kul att träffa Karen idag iallafall men när jag kom hem för ett tag sen va jag tvungen att sätta mig i badet har så förbannat jävla ont i magen och i ljumsken känns som världens jävla mensvärk! Ska lägga mig nu så ha det gott alla!

Så kul!

Vaknade för en liten stund sen blir så glad när jag ser vilket fint väder det är ute.
Jag var ju hos barnmorskan igår och jävlar vad ont det gjorde i magen efter hon tryckte på den iallafall så fick jag veta att huvudet är fixerat ner super mkt. Så barnmorskan sa det att hon inte alls trodde att jag skúlle komma tillbaka till nästa besökstid som är om två veckor men som sagt vi får väl se, han är ju så envis :P.
Vilken rolig dag detta kommer att bli ska ut till Arlanda för att träffa Karen som kom nyss hem ifrån England, hon kommer vid två tiden och ska inte åka med nästa flyg förrän vid sju ikv så då ska jag och Micke ut och umgås lite med henne ta en fika och så, jag är så glad att jag ska få träffa henne nu idag ska bli super trevligt!
Så nu ska jag göra mig klar sen kommer Micke och då drar vi ut jippi!!

Hörs sen!

RSS 2.0