Vilhelmina

Imorgon åker vi till Vilhelmina, ska fira jul och nyår där, kommer bli underbart!
Så nu är allt fixat inför i morgon, åker inte förrän kl 11-12.
Jag skulle kunna skriva hur mkt som helst ikv men jag har tyvärr inte tid, måste fixa lite saker här hemma.

Kommer nog inte hinna skriva någonting när jag är i Vilhelmina, men kommer hem om två veckor!

Ha en underbar jul och gott nytt år på er om jag inte skriver nått mer innan :)

Snart JUL!!

Nu är det inte länge kvar tills jul, gud vad jag längtar! I år ska vi fira jul uppe i Vilhelmina så vi åker upp på torsdag men jag gruvar mig inför resan för det kommer bli skit väder och vi ska åka 80 mil och kommer inte  iväg förrän kl 1 på dagen :/. Känns som hela julafton kommer bli förstörd. Sitta och åka länge kommer komma fram på natten och sen så ska man orka kliva upp tidigt på jul och det kommer vara full fart hela tiden med alla barn. Jag skulle vilja åka redan på Onsdag om jag fick bestämma men det kommer aldrig att gå! För min sambo kan inte ta ledigt:/.

Imorgon så ska jag baka lite och sen när Micke kommer hem så ska vi nog åka och köpa dom sista julklapparna, trodde jag var klar men inte alls.
Och efter det så kanske vi åker till svärmor och svärfar för att byta julklappar, eller om vi tar det på tisdag. Ska tvätta en hel del i morgon också så man har med sig lite kläder upp och att allt är tvättat och fixat tills vi kommer hem.
Det kommer att vara fullt upp dom här dagarna, hur ska jag hinna?? tur att Micke slutar kl 2 denna vecka!

Markus har haft problem med utslag som jag skrev i tidigare inlägg och han fick en salva som vi trodde skulle funka men han får bara ännu mer utslag av den :/ så vi måste tillbaka till BVC för att se vad det är för nått han har. Det blir som blåsor och sen blöder han ur utslagen. Många tror att han inte tål blöjorna men det är inte det som är felet så mycket vet vi iallafall!

Är även orolig för att jag inte ska få mitt paket innan jag åker upp, jag har beställt en jätte fin julklänning förra veckan och jag hoppas verkligen att paketet kommer innan vi åker.











Nu ska jag sova! Skriver mer i morgon, om jag hinner!




Puss ♥

Lördag morgon!

Vaknade i morse med att halsen var svullen, druckit te som en tok för att jag ska få bort det, men inte, nu börjar min röst att bli knäpp också, hatar att bli sjuk hela tiden och Markus har inte ens börjat dagis än, undra hur det blir då :S. Skulle jobba ikväll men ringde och sa att jag börja bli sjuk. Har ont i kroppen så tog ett piller så nu börjar det försvinna lite men känns fortfarande.
Iallafall så gjorde jag melodikrysset idag och ja klarade rätt mycket utan Mickes hjälp! =).


Idag tänkte vi baka pepparkakor och lite knäck kanske, Blir bara att ta det lungt i helgen så man kanske blir frisk till jul =).
Nu ska jag göra mig klar för dagen och sen sätta lite fart här hemma med allt.



Skriver nog lite mer ikv!

PUSS♥

Julbak och julmusik

Har börjat julbaka som bara den! Idag har jag kokat lite mer knäck och gjort syltkakor, känner mig så duktig, klev upp 06.30 för vi skulle till bvc med Markus som har lite problem med huden på rumpan så nu har vi fått en super salva som ska hjälpa. Tänkte att jag skulle kasta in en liten bild på min gris som jag gjorde ;)



 Ja här ser ni vad min sambo va tvungen att göra!




Och ni får även en bild på mitt lilla troll!


Vilken skit dag!

Vaknade och mådde illa som aldrig förr men det gick över efter en stund så jag och Markus satt och kollade på film, efter filmen så åt vi lunch och sen mådde jag skit dåligt igen, började med världens värk i magen, kändes som världens mensvärk fast 1000 ggr värre. Så jag var tvungen att ta alvedon, det onda försvann men då kom illamåendet tillbaka och har mått skit hela dagen...
Så jag hoppas att jag inte ska gå och bli sjuk nu innan jul, nu när jag ska fira jul i Vilhelmina.

Så som ni nog förstår så har det inte hänt så mycket idag!
Hoppas det bara va nå tillfälligt som kom så jag hinner med julbakningen som jag skulle göra!!

Sov sött!
Puss ♥


Underbar dag!

Micke hade satt på Markus tomtedräkten och gick in i sovrummet där jag låg och sov, dom väckte mig med en underbar sång,inte för att dom kunde texten men det var fint iallafall:).
Klev upp och Micke stekte korv så vi åt sen klädde vi på oss för att åka till tandläkaren, vi skulle på nått info för Markus, men när vi var där så kom nästan alla tandläkare fram och sa hur söt Markus va och dom blev så glad för att det äntligen hade kommit en tomte dit, haha, ja dom var så söta och snälla där!
När vi kom hem så släppte bara Micke av oss för han skulle fara och jobba, jag och Markus gick upp och gjorde lunch sen har vi lekt nästan hela dagen. Vi gick även upp till centrum med Titti, Zack och Winn, handlade lite till maten som vi gjorde ikv, det blev kasslergratäng och gu så gott det blev! Micke blev så glad när han kom hem för jag hade gjort lite extra mysigt vid bordet med tända ljus och dukat fint!!

Satt nyss och tittade på Svenska hjältar och tårarna bara rann!

I veckan ska jag julbaka ska bli riktigt skoj, älskar verkligen att baka!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen lägga mig!

Natti natti!


Tjoho!

Helgen har vart dunder bra, med mycket skratt och god mat!
Ifredags var Mickes arbetskompis här och sov över, vi spelade wii och drack, slutade med att Micke satt i soffan och spelade wii i sömnen.;) haha.
Igår åkte vi till min syster i surahammar och var där tills idag, igår blev det lite mer dricka och hade det jätte mys, Markus fick träffa sina kusiner igen, idag gick vi till en backe så barnen fick åka lite pulka men fasen vad kallt det var! Så nu är Markus helt slut, han orkar ingenting utan vill bara sitta.
Igår var första gången som jag drack mig berusad på vitt vin och vad har vi lärt oss av det? Jo att jag aldrig mer ska dricka mycket av vitt vin för jag har aldrig vart så dålig tidigare. När jag böjde mig framåt så dunkade i huvudet och blev jätte yr, och världens halsbränna:(..

Nu ska vi försöka få i oss lite mat och sen se vem kan slå Filip och Fredrik.
Ha en bra kväll alla underbaringar!


Fredag igen!

Så var det fredag igen, vad veckorna går fort!
Idag har jag gjort klar smörgåstårtan som vi ska käka ikv, för vi får ju storbesök! Och även sörjan är klar fast det var den redan igår kväll, ni som inte vet vad sörja är så kan jag berätta att det är världens godaste drink!
Hinner inte skriva så mycket, har saker och ting som måste bli klart här hemma.!


Just de Findus verkar må mkt bättre:)



Hejsvejs!


LEDSEN!

Våran underbara katt är sjuk igen, det verkar som om att detta bara kommer tillbaka hela tiden, han kan inte kissa fast han försöker hela tiden, som tur är så har vi medicin kvar sen förra gången då han fick detta. Ska testa och ge han det nu och hoppas över allt att han blir bra igen. Men hans urinblåsa har inte blive svullen än...
Det är ju rena rånet att gå till vetrinären bara för att göra en undersökning, det kostar 3.000kr. Och dom vill operera Findus, det vet vi redan och det ville dom förra gången också men det skulle sluta på 23.000 kr och det har vi absolut inte råd med att lägga på en Katt. Men om medicinen inte visar nått så måste vi ta bort honom..
Och att det alltid ska hända när vi har fullt upp och ska åka bort.

Jag förstår inte hur det kan vara så dyrt att bara göra en undersökning på en katt och vi vet vart felet är??
Och nu när Markus och Findus kommer så bra överens, jag blir så jävla ARG!!!!




9 månader!

Ja nu är Markus redan 9 månader, det blev han igår. Tiden går så fort, man hinner ju inte med, ingen annan än jag som tycker det?
Fick en riktig sovmorgon idag, Markus ville verkligen inte somna igår så vi böda behövde detta. Nu sitter han och leker förfullt på golvet och om jag inte tittar till honom så där var 10 sek så är han borta, då har han krypit och gömt sig och jag blir lika rädd varje gång men nu har jag lärt mig var han är,  han är alltid bakom toa dörren.!

Verkar vara skönt väder ute idag, får se om man orkar gå ur idag, har fortfarande jävligt ont i halsen och halsmandlarna vill inte gå tillbaka, lika stora och det är så störande!
Ne nu ska jag gå och göra nån fruktost till oss. Ha en bra dag pussar!

Söndag

Igår fick jag kramp imagen jag kunde inte stå eller sitta, gjorde så jävla ONT! hela jag skakade och mådde jätte illa, hade samma smärta som när jag fick gallstensanfall. Och nu var det på samma ställe igen, kändes först som någon stack mig med en kniv sen började det ordentligt, jag är så glad att jag har tabletter hemma sen jag låg inne för gallan. För krampen kom och gick hela tiden och det blev bara värre och värre, hade så ont att jag inte ens kunde fälla tårar! Så jag fick ta två tabletter och det hjälpte som tur va,  inte helt men den värsta smärtan försvann.
Ikväll har vi spelat bingolotto, och druckit glögg och bara tagit det lungt. Inga vinster men det var underbart mys! Och jag måste berätta en sak om Markus han är så rolig, när vi sitter och tittar på ett program på tv´n så blir han så arg på oss och skriker men när det bli reklam då sitter han hur stilla som helst och man får knappt kontakt med honom, han älskar reklam!
Jag har äntligen blive frisk eller känns som så iallafall så jag funderar på att åka till Skärholmen i morgon och handla kläder till både mig och Markus, ingen av oss har nästan någonting. Markus har vuxit ur sina och jag kommer inte i mina eller så är dom hur stora som helst. Vill hitta en fin julklänning till mig själv, hoppas på att Micke lämnar sitt kort hemma i morgon, så man får lite extra pengar, ne skoja, vi har delad ekonomi så jag bestämmer mohaha ;).

Nu ska jag glo på en film, men ha en underbar natt eller en underbar dag ni som läser i morgon! Pussar på er 





Lördagsmys!

Klev upp kl 8 i morse, kokade kaffe och satte mig i soffan med en filt runt om mig och bara myste, Markus vaknade 08.30 så hämtade honom och vi fortsatte att mysa hela familjen framför adventskalendern.
Så jag har nästan legat i soffan hela dagen, mått så dåligt, ont i halsen kan knappt svälja, inte fått i mig mycke mat idag bara nån kopp varmakoppen. Så skickade iväg Micke så han fick köpa zyx,strepsil och andra saker för att hansen är helt åt helvete.
Micke stog och gjorde plättar idag så det blev det till lunch för till grabbarna.



Han älskar plättar.



 
Så nu ikväll har vi busat hela kvällen, men han vill inte sova än, förstår inte vad det är för fel. Han vägrar verkligen att sova och han har inte velat sova mitt på dagen heller tycker att han måste vara väldigt trött men inte det.

Nu ska vi mysa frmför en film är jätte dåligt idag. Ha en bra helg puss på er!

Fredag!

Idag åkte vi till Markus farmors jobb och det var så kul, för äntligen säger folk att han är lik sin mamma och jag har nästan aldrig fått höra det utan det har vart att alla som träffat Markus säger att han är som en kopia av sin far. Men idag blev jag riktigt stolt jag tror aldrig jag vart så nöjd någon gång!

Vi är fortfarande sjuka och Markus börjar också att bli sjuk, men jag hoppas han slipper!
Men någonting jag inte gillar är att han bara vill vara hos pappa och aldrig mig längre, kul ändå och se hur dom väljer, och vilken stark vilja han börjar få. Allting händer ju nu, han försöker ställa sig upp själv från golvet men lyckas inte riktigt än. Men tror att det kan hända vilken dag som helst, eller jag kan ha fel men snart iallafall.

Nu så ska vi mysa lite och glo på tv innan det blir sängen, alla är jätte trötta ikväll.

Ha en bra kväll alla underbara läsare!

 
Här försöker han att ställa sig upp!


Sjuka :/

Hejsan! idag är både jag och min gubbe sjuk, Markus har iallafall klarat sig och det är super bra!
Micke har ont i halsen, feber och orkar nästan ingenting.
Jag har ont i halsen och i hela kroppen, ringde VC och försökte få in en tid hos dom men jag var välkommen att ringa tillbaka efter nyår!! Helt sjukt, jag tror jag börjar få urinvägsinfektion också, men som tur är så har jag tabletter hemma för det!

Inget trevligt väder ute just nu heller, snön bara öser ner och kallt är det. Albsolut ingen lust att gå ut på en promenad. Men Markus tar ingen skada av det, han har jätte skoj här inne också, han kan ju krypa så han älskar att jaga katten och dra honom i svansen! Som tur är så är Findus så duktig och bara ligger stilla. Man får hålla ett öga på Markus hela tiden så det inte händer någonting...
Nu är det bara 18 dagar kvar tills vi ska åka upp till Mor och Far i Vilhelmina och fira jul där, kommer bli hur skoj som helst. Köra lite skoter och njuta av tystnaden!

Nu ska jag glo lite på tv innan det blir mat!

RSS 2.0