Mys dag!

Idag har det inte hänt så mkt, legat i sängen nästan hela dagen och sett massvis med filmer med älsklingen och Findus super mys!
Sen nu ikv åkte Micke och handlade orkade verkligen inte följa med stannade hemma och städade lite istället, men han kom hem med pizza men det va inte så gott som det brukar vara. Den va så jäkla flottig och skit huvva men åt lite iallafall vet inte heller om det har nått med graviditeten att göra kan inte ens äta chips längre.
Så nu har jag nyss klippt älsklingen, han blev iallafall nöjd så det va tur de =). Nu ska jag sätta mig i soffan en stund innan det är läggdags måste upp i morgon i god tid ska duscha, mäta badrummet och så ska jag fixa käk sen ska jag iväg till barnmorskan igen!

Skriver mer i morgon eller i natt när jag vaknar klockan 3.

Hejsvejs!

Jag försöker.

Jag bara gnäller och tjatar hela tiden, vilket inte är så likt mig har det kanske med att det är slutet av graviditeten? Visst jag kan gnälla på mycket men inte så här mkt som jag gjort de senaste dagarna, Haha tycker så synd om min kära sambo som får leva med detta, fast lite ska han ha tycker jag haha ne skoja, han är hur gullig och go som helst jag säger åter igen jag är den LYCKLIGASTE på denna jord, att jag fick träffa min drömprins. Han är hur underbar och omtänksam som helst och go på alla sätt och vis, blir bara mer och mer kär för varje dag som går!!!

Nu ska jag lägga mig jag vaknade klockan sex i morse och råkade väcka micke så vi klev upp och åt pannkakor det var faktist super gott och jag hatar pannkakor men graviditeten som har ändrat det är ett jäkla matvrak nu...
Aja hörs i morgon.
 Natti natti alla!

Fredag

Jippi snart kommer älsklingen hem och hämtar mig ska åka och köpa en tvättmaskin så man slipper springa till tvättstugan som ligger i huset brevid...
Sen ska vi få hämta hem Findus idag hoppas jag på iallafall han har varit jätte dålig så han har legat inne på sjukhuset :(. kommer massa blod när han kissar men nu ska han må bättre!
Sen ska vi oxå handla det sista åt lillen innan han kommer som känns väldigt nära nu men min kropp kanske lurar mig men vi få se.!
Inte så fint väder ute idag men det ska inte få förstöra min dag hihi...
Ska göra mig klar nu så vi hörs!


Kan inte sova.

Vi gick och la oss nu klockan sju och slog igång en film micke somnade nästan direkt men jag bara ligger och vänder på mig hela tiden, kan fan inte sova är hur trött som helst men det funkar inte, tårarna rinner från ögonen och är helt borta i huvudet men nej då kan ändå inte sova. får sitta här framför datorn tills jag inte orkar mer... natti till alla!


Fin dag!

ÄLSKAR verkligen denna dag. Kliver upp tittar ut genom fönstret och ser hur solen skiner snön glittrar och fåglarna kvittrar och det är inte heller så kallt ute bara -5 idag. En sån här dag önskar man att man vore uppe i Vilhelmina ta skotern ut på sjön grilla och umgås eller sitta på fjället och bara slappa ne nu är min längtan upp stor kan jag då säga, snart kommer Micke hem och det känns hur skönt som helst då ska vi åka iväg och köpa en bilbarnstol till bebben det är de enda vi ha kvar nu innan vi är färdiga med allt ja kläder förståss men tänker inte köpa för mkt kläder heller de växer ju hur fort som helst.

Våran älskade katt Findus är sjuk.. Han har fått njursten och så kan han inte kissa nästan heller, va hos doktorn med honom i förrgår och de spolade hans urinrör sen igår va vi tvungen att åka tillbaka för att han inte kunde kissa på hela dagen tycker så synd om han för han försöker verkligen men kommer ingenting vi har iallafall fått nå mediciner till honom och smärtstillande som vi ger honom nu, hoppas  bara att han blir bättre.!
Micke sa det till mig igår om det inte är du så är det fan katten, han menade på att jag har varit dålig nu i en längre period och åkt in på sjukan för gallsten och så får katten njursten och måste åka in och ut. Men micke pratade med doktorn igår och frågade hur mycket det skulle kosta att komma in med honom som igår då, svaret va kan kosta upp mot 10.000kr jag blev helt knäckt när jag tänkte på hur mycket pengar det kunde handla om, men jag sa det till micke att det spelar ingen roll han ska bli frisk Micke höll med mig så vi åkte in men det slutade med att vi inte behövde betala en enda krona. kändes så skönt när vi åkte därifrån Findus fick nå jätte starkt smärtstillande och va groggy här hemma, men syntes på honom att han inte mådde lika dåligt, idag är han pigg men kunde varit bättre han har fortfarande inte kissat någonting vilket som gör mig ganska så orolig!!

En sak bara om ni skaffar er ett djur FÖRSÄKRA det sjuret vilket vi inte gjorde men vi hade turen på vår sida!. Men nu är han försäkrad!!

Vart är världen på väg?

Va inne på min vän Myh´s blogg och såg ett klipp och undrar vart fan är världen på väg?
Det är ju helt sjukt att föräldrar släpper helt på sina barn, sju år och de för sätta på sig såna kläder och får dansa på det där viset. Visst flickorna är bara sju år och kanske inte förstår riktigt vad det är dom gör men herregud föräldrar alla vuxna vad gör dom? Kommer aldrig att bli en sån förälder som kommer att tycka detta är okej!

Kolla in hennes blogg och klippet! www.blogg.vk.se/myh Ni som har vett i huvudet kommer att undra vad som har hänt att folk kan vara så idiotiska i huvudet, visst vet att det finns folk som tänker jävligt konstigt och att en del inte kan tänka så långt och tycker att liknande är normalt men inte så här SJU ÅR! dom är ju fortfarande små barn!

Som ni märker så blir jag jävligt arg när jag ser sånt här! Sju år då är man ju fortfarande ett barn, Låt barn få vara barn förfan!


Iallafall så klev jag upp nu klockan tre och kokade kaffe och gjorde mackor till älsklingen som han ska ha på jobbet idag, Fan vad jag har blivit snäll och kliver upp mitt i natten och låter han få sova undertiden...
Nu sitter han i soffan och är svintrött och jag här framför datorn, har knappt sovit någoning i natt heller har så ont i ljumsken och det blir aldrig bättre och så måste jag gå ut och gå så jag inte blir stel men varje gång jag har varit ute och gått så har jag fått ännu ondare för varje gång kan knappt vända mig i sängen nu så ont gör det, finns ju ingen jävla salva som man får använda heller under graviditeten och alvedon hjälper ju eller hur? nej det är de sämsta smärtstillande som finns... Är så less på mina ben nu vill bara ta bort dom tills smärtan försvinner.. Ska prata lite med älsklingen nu innan han drar till jobbet, sen ska jag lägga mig ner i sängen och mysa till det framför någon film eller nått..

Ha det bra alla!

Varför så ont?

Vaknade av att hela magen va öm nu på morgon, gjorde så ont trodde jag skulle hamna på golvet så som jag rullade runt i sängen, Men både gårkvällen och i natt har varit hemsk oxå, haft samandragningar som gjort så jävla ont och sen ljumsken är helt sönder har så ont i den kan knappt gå..

Men iallafall kommer min underbara älskling hem nu, längtar så grymt efter honom just nu så jag håller på att bli galen haha.. Haft så tråkigt idag och ingenting händer på dagarna, undra vad vi ska hitta på sen, han kanske vill följa med ut och gå? en liten sväng runt huset här klarar inge mer typ pga mina jävla ben är så arg på dom nu...

Ska koka kaffe nu ha det bra vi hörs senare!

Vi

Jag är bara tvungen att lägga upp bilder på mig och Micke när vi va små!

 
Älskar den här bilden på Micke för han ser så busig ut med sitt jätte blonda hår haha min sötnos!



Vad kan jag ha varit här runt 5-6 års åldern super kul att ha kvar så gammal bild haha


Trötta jag!

Så ringde klockan tre inatt dags att kliva upp och  koka kaffe till älsklingen, sitter med honom nu framför tv´n ser på hockey. Tror aldrig att jag orkar sitta uppe till klockan 6 nu på morgon för att se Sverige men får se hur jag gör...
Älsk sticker iväg snart oxå så då blir man ensammen igen och då blir man ju bara ännu tröttare, lägga sig och se en film eller nått...

Måste äta känner jag, haha känns som om att jag inte gör någonting annat än äta och sova.

Ha det bra alla!

Min prins!

Här kommer lite bilder på min sötnos. Han är ganska liten på dom här bilderna, de är tagna i oktober. alltså 5månader sen!.
Tycker att han ska ta och komma ut nu men han verka inte vilja der ännu, han som hade så bråttom tidigare i graviditeten.. Denna väntan är hemsk tycker jag man blir ju helt galen, längtar så jag vet inte vad jag ska göra!












Måste passa på att tacka Myh som har hjälpt mig så mkt med detta! Tack tack sötis!



Lördag igen!

Gud vad veckan går fort! Fast jag inte gör ett skit på veckorna bara sover och äter. men det är så jag ska få leva nu på slutet och bara ta det lugnt:) haha, tycker lite synd om Micke som får höra på allt mitt gnäll hela tiden, förlåt älskling för det!

Ska gå ut en sväng med älsklingen nu och ska försöka övertala honom att vi ska sälja bilen, för vi behöver bara en bil. Men micke vill verkligen inte göra sig av med sin Citroen men jag tycker att det är bättre att ha kvar Volvon för det är mer en familjebil men så säger micke det att vi måste ha två bilar men han kan inte förklara varför haha min sötnos. Aja skriver mer senare ikv när det har hänt mer... 


Barnmorskan

Va hos barnmorskan idag gick väldigt bra hon tycker ungen har tryckt på ännu mer ner nu, men som sagt får man se vad som händer, efter det gick jag och älsk i Solna centrum för att jag skulle få röra mig lite va ganska kul faktist att få komma ut lite grann ist för att bara sitta hemma. Men så när jag kom hem så höll jag på att DÖ! fick skit ont i ljumsken och rygg, kan knappt gå nu så det blir lite vila ikv framför tv, ska göra i ordning lite gott att käka på sen blir det väl natten för mig, är så trött somnade vid halv sju ikv och vaknade nyss, orkar ingenting längre, känner som om att jag snart går sönder. Just det Micke skulle på möte i morgon men det blir inte av JIPPI får ha han hemma hela dagen i morgon :).


Hejsvejs

Nej, nej, nej!

Jag vill inte göra mig av med Findus, han är för go, han älskar att mysa och är en riktig gullig katt. Idag är han hos doktorn han ska ta bort bollarna! Men iallafall så tjatar alla på en och säger hela tiden ni kan inte ha kvar katten när bebben kommer tänk om någonting händer. ja tänko m någonting händer ja men tänk om han inte gör någonting? varför ska alla vara så jävla negativa??
Han har aldrig gjort mig illa och aldrig gjort några andra barn illa som har varit och busat med honom och inte kunnat lämna Findus ifred, Ne jag och Micke sa det nu i morse att vi vill inte göra oss av med den vi vill behålla den och se om det funkar om det inte gör de så har vi ju inget val, men ska göra ett försök. Visst katter är rovdjur men Han är van vid barn så tror det kommer funka bra. Enda som kan bli fel är att vi kommer att resa ofta och vara borta mkt, åka mkt till norrland och då kan vi inte ta med oss katten för mina föräldrar har en hund och dom två går inte bra ihop, men så kan man anlita någon som kan vara kattvakt då!
Så nu till er alla som gnäller om att vi ska göra oss av med katten det är bara att sluta, mitt och Mickes val och ni behöver inte lida ett dugg eller lägga ett finger på denna katt. så nu har jag sagt mitt!



Mysigare katt finns inte!!

Mys!

Idag har det varit en riktig mysdag, bara latat mig och inte gjort någonting vettigt. Finns inte så mkt som jag får göra nu heller får inte lyfta någonting alls får inte gå så mkt för risken är super stor att det blir förtidig förlossning. vill ju att han ska komma nu men samtidigt är det bäst om han stannar inne så länge som möjligt.

Har super mkt snö här i Stockholm, försöker att gå ut och gå så ofta jag bara kan, får inte gå själv så måste vänta på att micke ska komma hem från jobbet men han är ofta så trött och inte orkar så det blir mest på helgerna man går ut, men iaf så är det super mys när man är ute solen skiner och bara nån minus och mycket snö brukar gå ner till mälaren och det är så jävla FINT! Har tyvärr inte fått en bra bild där nere, har ingen kamera tar kort med mobilen vilket inte blir så bra.




Kommer in en liten bild på mig med va så länge sen jag la upp nått sånt ;O



Ne nu ska jag göra klar maten som håller på att koka, gjort palt idag har snart kokat i en timme så gott det ska bli!
Hejsvejs!

Inte länge kvar =)

Nu är det inte alls länge kvar innan min prins kommer :). Va hos läkaren i fredags och han berättade för mig att huvudet ligger väldigt väldigt långt ner och att livmoderhalstappen har förändrats och han trodde aldrig att jag kommer gå fullt ut han tror att jag kommer att få nu i slutet av feb början på mars men vi får väl se vad som händer.
Tänkte lägga upp en bild på min mage så ni får se hur den ser ut nu på slutet av graviditeten är inte så stor som ni ser men det är tungt för ryggen iaf!


HJÄLP!!

Vaknade för inte allt för länge sedan och var jätte konstig i halsen, tror jag börja bli sjuk igen vill inte vill inte!!! Ska försöka orka gå ut en stund i dag så fint väder men måste klä på mig med mycke kläder.
Ville bara dela med mig om min jobbiga tid nu igen. Det tråkiga är oxå att jag börja få tillbaka värken i mitt högra ben, det verkligen ömmar samma i vänstra men inte lika ofta. Är små gnällig idag för jag har verkligen ont och är dålig idag vill bara sitta med en varm kopp choklad i soffan med en filt runt om mig och glo på någon bra film eller nått, Orkar verkligen INGENTING! men som sagt ska försöka göra mig klar för att gå ut en sväng.

Ha det bra alla!


Puss

Hej hej!

Äntligen har älsklingen kommit hem från jobbet har längtat efter honom så mkt idag. Jaha vad ska man hitta på idag då? kommer inte på någonting börja få ont i halsen oxå känner mig små dålig, ska väl bara sitta hemma och ta det lite lungt idag.
Ska be älsklingen kanske ladda ner någon bra film eller så har börja med att se hur mycket film som helst nu på sistonde..
Leka lite med katten min ska jag oxå göra sen laga mat..

 Här kommer oxå en mys bild på älsk och findus

RSS 2.0