Det var ett tag sen!

Det var ett tag sen jag skrev nu, men jag har nästan alla läsare kvar och det glädjer mig att ni fortfarande är här och kollar fast jag inte har skrivit någonting!
Jag har inte haft så stor lust att skriva någonting på dom senaste dagarna, men vi alla mår bra iallafall.
Markus är lite klantig och kryper i full fart rakt in i bordet och när han ställer sig upp så ramlar han och slår huvuder i golvet! 


Vi har iallafall haft en super bra helg! I fredags for vi ut och drack lite, Markus faster var så snäll och kom hit och va barnvakt! Ilördags så var vi lite sega och skulle igentligen fara på filmmässan men var för bakis, på lördag kväll så jobbade jag nån timme sen var det att åka hem och mysa i soffan!

I går åkte vi till mässan och det var ju sämre än vad man hade hoppas på att det skulle vara. 
Har lite bilder ifrån mässan!







 Tror aldrig att jag har träffat ett sånt glatt gäng förr.

 Robert Englund Ni som inte vet vem han är så vet ni säkert vem Freddy Krueger är.

  Edward Furlong, han har vart med i terminator 2 och där var han John Connor. Han har även vart med i  American history x där han var Danny vinyard.

Kommer nog in en till bild sen, men måste få in den på datorn först!

Nu blir det lite mat och film!


Lördag!

I natt så snöade det hela natten, blev så glad och idag så regnar det så snön försvinner :(.
Jag och Micke planerade att gå på en lång promenad idag men det går ju inte när det regnade, så vi satte oss i bilen istället och åkte till rusta, babyland och willys.
Köpte lite pynt på rusta så nu kan jag äntligen göra klar min balkong som är halvt klar.
Köpte en lära gå vagn på babyland, som Markus verkligen älskar.
Och på willys köpte vi 8kg köttfärs, super billigt, så nu är det fulla frysen med köttfärs!
Så när vi kom hem igen så är det svart ute, har inget att göra just nu men ska jobba om nån timme, efter jobbet så blir det att spela wii och dricka lite gott.
Nu ska jag sätta mig på golvet och leka lite med Markus innan jag ska väcka Micke som har lagt sig för att sova en stund.

Ha en bra lördag!



Men tvn var mer intressant!


Sötnos

Markus har vart så rolig sista dagarna, han lekte tittut med mig, först ner med huvudet i kudden sen upp igen också ner och upp varje  gång han tittade på mig så skrattade han.
Igår kväll då vi var och handlade så skulle vi köpa  yoghurt och Micke frågade mig vilken smak han skulle få så jag svarade bara fråga han själv, så Micke tog päronsmak och frågade honom men Markus skakade bara på huvudet, skulle sett Mickes min hahaha! Så tog han jordgubbssmak och Markus tog yoghurten och kramade den..

Markus har blive så duktig, han vill stå mer och mer, håller i sig i saker. Varje dag händer det mer och mer och det är så roligt att se hur ett barn utvecklas.

Nu ska jag göra mig klar för att gå ut, det är jätte fint väder idag..





 
Var tvungen att ta kort på Markus när han lekte tittut!


Äntligen!

Så nu har jag äntligen fått min vilja igenom, Micke har äntligen skaffat facebook efter mycket tjat, han orkade säkert inte med mitt gnäll längre hihi.
Idag har det inte hänt så värst mycket, Micke har jobbat hela dagen och kom hem kl 21.00 ikväll. Jag och Markus har vart trötta och inte gjort så mycket mer än lekt lite, tror inte att han är riktigt frisk ännu!

Jag måste nog ta kontakt med doktorn snart om inte blir bättre på markus.
Han har fått som små blåsor på rumpan, gav honom spagetti och köttfärssås dagen efter så kom detta bara plötsligt och små röda prickar. Pratade med mamma och hon tror att det är tomat han är känslig emot. men jag måste kolla upp om det inte blir bättre snart!
Och man blir så orolig, det är ändå första barnet och minsta lilla så blir man rädd, ne riktigt så är det nog inte men man blir rätt orolig när man ser nått annorlunda.

Iallafall så har Markus lärt sig att ta sig fram väldans fort! Och han är där han inte får vara och biter på saker han inte får. Nu måste jag börja fixa allt så han inte gör illa sig :)

Nu ska jag spöa Micke i yatzy ;)



Tack så mycket!

Micke kom hem idag och jag fick ett sånt fint armband, tårarna börja rinna från mina ögon. Så vackert armband har jag aldrig sett, det är ett pärlarmband med ett kort på Markus! Sånt fint armband går det inte ens att hitta på smyckes affärer!
Tack så mycket, blev verkligen super glad!

Och hon som gör såna här saker jobbar på Mickes jobb. Hon har en egen hemsida och den tycker jag att ni ska gå in på. http://www.mmadeit.se/.

Finns att köpa smycken,barnkläder och tillbehör, vetevärmare, bröllopsfix och mkt mer! Mycket fina saker och allt blir unikt!



Blev en dålig bild för jag skakar som bara den, sån träningsvärk!

Godnatt med er!

Regn, regn och åter igen regn!

Gó kväll!

Idag har det bara regnat hela dagen och regnet har tagit bort all snö som hade kommit!
Det är ju November och ingen snö ute:/, aja tur att man ska fira jul i Norrland i år, kommer finnas massvis med snö där :D!

Iallafall så är denna vecka en skit vecka! Micke jobbar från tolv till åtta och undrar vad jag ska göra denna vecka.
tycker dom ska göra om tiderna på hans jobb, som jag har skrivit tidigare så jobbar han fyrskift och det ser ut så här.
första veckan 05.00-14.00
andra veckan 09.00-18.00
tredje veckan 06.00-15.00
fjärde veckan 12.00-20.00
 
Och detta är ganska irriterande, Markus hinner nästan inte träffa sin far någonting andra och fjärde veckan.
Tycker att dom har lagt upp arbetstiderna så korkat! och ingen löneförhöjning med en slant heller som andra företag får när det är fyrskift. Nej dom är snåla som fan, till och med dragit in julbordet för dom stackarna..

Har sån träningsvärk efter all träning igår. Kan knappt röra mig haha, magen, armar, bröst, rygg och rumpan bara värker, men det går snart över, blir lite mer träning ikväll!

Städat lite här hemma och blir det myspys med min lillprins ♥.

Ha en underbar kväll alla. Puss




En sån dag!

Dagen idag har vart irriterande och jobbig, vart ganska sur efter trippen till IKEA! Jag hatar verkligen ikea nu, det går verkligen inte att vara inne på ikea när det är mycket folk där!
Allt fick super bra från början, gick i lugn och ro och bara kolla runt, så när man kommer längst ner så kör ju alla med sina jävla vagnar hur som helst! Blev påkörd 7 gången idag av vagnar. Och inte nog med det när vi gick runt och handlade så knuffade en kvinna bort mig från Micke och gick snett bakom honom med ansiktet i nacken, idioter! Ursäkta men jag och Micke går och pratar och så gjorde hon så där. Huvva korkade männsikor finns det gott om! Iallafall när vi hade handlat klart så höll vi knappt på ta oss ut ifrån ikea. Var massa folk som stod och pratade med varann framför dörren och vi kom knappt ut!
Och när vi kom ut till bilen så har några vart lustiga och målat en snopp på våran bakruta och ja va på så dåligt humör redan innan, men skrattade efteråt. Jag tvingade Micke att tvätta rutan, det var inte bara vår bil dom hade vart på utan allas på denna rad vi stod på!



Jag har aldrig träffat en sån envis person som Mickes bror Tommy! Pratade med honom hela kvällen nästan ne men länge iaf, tjatade på att han skulle komma hit ikväll och umgås men nej det gick inte, han skulle spela som vanligt!!
Han kommer imorgon, eller ska inte säga att han kommer, det får vi ju se. Annars måste jag ringa och påminna honom, han har ju "Jätte" dåligt minne! HAhaha.
Annars har kvällen vart super bra, jobbat och druckit några glas rött och myst i soffan, Super skön kväll. Nu är det fan natten. Håller på att somna.

Lägger upp en bild i morgon när vi har klätt klart granen. Fan har glömt att köpa belysning!


GOD NATT!


God kväll eller God natt!

Så nu sitter man här igen och har ingenting att göra, känner mig inte alls trött och finns ingenting att göra på internet ikväll, eller natt är det ju nu så kanske inte ska skriva kväll, känns som om att kl inte alls är mycket men den är ju snart 3, kanske dag att lägga sig i sängen? men har verkligen ingen lust med det, så skönt att få en stund för sig själv ibland, en tråkig stund eller kanske en stund där jag kan göra precis som jag vill, funderar på att sätta på en film, en romantik/komedi och mysa ner i soffan och gråta en skvätt, har blive så känslig på sistonde, nästan lika känslig som jag var när jag var gravid. NEJ jag är INTE GRAVID!!

Micke kom hem idag med en underbar blombukett, super fin var den och så har vi vart i Skärholmen och när vi kom hem så hade han köpt dom super fina underkläderna som jag ha velat haft dyr men fina! blev så glad. Undrar vad det är han håller på med, varför köper han så mkt till mig nu för? varför just saker som jag vill ha och har önskat mig? Först massvis med dyrt smink, sen kläder och skor och blommor. kan inte förklara med ord hur glad jag är för allting, TACK SÅ MYCKET!

Men nu ska jag se film. god natt alla underbara människor som finns där ute!






Vart tar tiden vägen?

Igår när jag gick in i sovrummet så såg ja nått helt fantastiskt, Markus har ställt sig upp i sängen, blev helt paff, jag bara stog där och tänkte men gud vad gör min lilla bebis? Haha tiden går och Markus lär sig nya saker för varje dag, och jag tycker bara att han lär sig saker förfort!
Men jag hann iallafall ta ett kort på honom och han ser så stolt ut över sig själv.
Jag vill inte att han ska bli stor så snabbt men det är bara att inse sanningen och bita ihop, hoppas att tiden inte fortsätter flyga iväg som den har gjort!

Men som tur är så var pappa där:)





Blev iallafall så STOLT över honom igår.
Han har även börjat sluta med välling på dagarna och äter bara gröt och mat nu :) våran lilla killa börja bli stor!


Nu ska jag göra mig klar så att jag kommer iväg någon gång!

Tiden flyger iväg

Idag var det meningen att jag och Markus skulle till Skärholmen, men så blev det inte, för Markus var inte alls på bra humör idag så bäst att vi stannade hemma. Blir nog att vi åker dit i morgon!
Iallafall så håller vi på att julpynta här hemma nu och det blir så fint! Eller mys kanske man ska skriva istället..
Jag satt och höll på med korten på Markus idag, och kan verkligen inte fatta att han har blive så stor!!


 Här är Markus bara nån timma gammal


 Och här är han 7 månader!

Som ni ser så har jag fått hem foton från fotograferingen, här kommer det två bilder till!

 
Som alla kan se så valde jag ju inte rätt sockar till kläderna haha, jag var så stressad den dagen!








Blev rätt så nöjd med bilderna!

Ikväll kommer det inte hända så mkt mer än att vi fixar lite i hemmet och blir nog en kopp glögg ikväll och lite yatzy.. Försöka lägga sig tidigt så man orkar med morgondagen. Då ska vi på Ikea och handla hem lite lådor som vi kan lägga alla Markus leksaker i.

Nej nu ska jag nog ta och hjälpa Micke ;). Ha en bra kväll alla!

Puss


En ny dag

Idag har det inte hänt så mycket därför lägger jag in lite bilder ist.

 Världens skönaste skor! Ångrar inte att jag köpte dom och dom är så jävla snygga, såg nu att dom inte blev så fin på bild men i verkligheten;)
¨
 Jag och markus satt och tog lite kort med camen.


  Också en egobild!

Nu ska jag göra mat och sen blir det lite mys med familjen.
Puss på er!

Jag ser det snöar :)

Haft en underbar dag med familjen <3

Imorse kom Micke hem för att följa oss till BVC eller han kom hem så jag slapp gå i den där jäkla blåsten. Världens oväder idag, blåste och regnade som aldrig förr! Allt såg super bra ut och Markus växer som han ska, han väger 8570 och är 68 cm lång. Vi satt och pratade om allt han kan nu och tänkte berätta det här också.
Markus kan sitta stadigt och leka, han ligger på mage och drar sig framåt och bakåt, kan stå några sekunder själv. Han har fått 6 tänder och pratar som bara den.

Så efter Bvc så körde Micke hem oss sen åkte han direkt till jobbet igen. Jag och Markus åt lite lunch och efter det så la vi oss i soffan och myste, såg på Emil i lönneberga och somnade så gott. När vi vaknade kom Micke just hem och sa, har du tittat ut genom fönstret? DET SNÖAR!
Jag är så glad att snön har kommit, äntligen! Då är det snart JUL;).
Efter allt tittande på snön så bestämde vi oss för att göra en julskinka, haha ja visst låter det inte riktigt ok? Men vi gjorde en, och julpyntat och gjort allt klart, super skoj. Så ikväll blir det glögg och mys i soffan och titta på all snö som åker runt i blåsten.
Var i Skärholmen ikväll och köpte ett par nya skor, skit snygga! Älskar dom verkligen, mjuk och skön. Fick även ett par byxor. Micke tyckte att jag skulle unna mig själv någonting nån gång också och inte bara tänka på han och Markus.

Beställde en tomtedräkt till Markus som vi har fått nu, så jag var tvungen att testa den, lite för stor men lagom till jul :)














Nu blir det mys med familjen, glögg och julmusik


Skriver om hur det är att vara sjuk en längre tid!



 
                                             Att vara ung och problem med kroppen!


Jag förstår inte att jag har klarat av så mycket, hur mycket ska en kropp klara av?

För två år sen flyttade jag ner hit till Stockholm, kom ner hit kl 8 på kvällen med flytten och klockan 3 på natten började jag få så ont i magen, jag visste inte vart, men ont hade jag så jag visste inte vart jag skulle ta vägen, jag blev rädd för det kändes som om att någonting sprack. Åkte in till akuten och där fick man ligga i fyra timmar utan hjälp så smärtan gick över av sig själv. Sen hände samma sak igen efter bara nån vecka och jag åkte in igen men dom hittade inget fel, inga prover var knas eller nått, fick åka hem igen. Sen blev jag gravid och mådde super dåligt, men så fick jag dom här smärtorna igen och ingen läkare hittade något fel.
Efter två månader hände det igen och jag åkte in på akuten i huddinge och ingen hittade nått fel, fick nog och åkte till Karolinska i solna, svimmade på förlossningen av smärta och kräktes som bara den men fick åka hem efter bara 30 min. Så började det komma igen och igen och igen men jag visste att nått var fel, och jag blev så arg för att ingen trodde på mig eller tog mig på allvar. Utan läkaren på karolinska i solna sa att det var för att jag hade gaser i magen. Men det visste jag med att det inte var. Så jag åkte in igen efter nån månad och jag sa att jag kliver inte utanför dörren innan dom har undersökt mig ordentligt för nåt var knas och jag trodde jag skulle dö av smärta. Så dom undersökte mig på förlossningen och tittade att det inte var någonting fel med bebisen och skickade in mig till akuten istället för det var nått annat fel, fick ligga på akuten med smärtor som inte går att förklara, i ca 8 timmar utan smärtstillande. Klockan 11 på kvällen kom det en doktor och frågade vart jag hade ont och jag berättade att det satt i magen och det känns som om att jag spricker. Och han knackade lite försiktigt med hans hand på magen och sa direkt det är gallan, och jag tyckte det var så jävla skönt att nån äntligen hade hittat nått och jag fick visa allt och alla att det var nått som var knas. Så jag fick iallafall ketogan ett morfinliknande medel. Och blev inlagd, de ville operera mig dagen därpå men jag vägrade, jag var gravid och dom skulle in i min mage och fixa och jag var så rädd att jag skulle förlora min bebis.
Men jag gav med mig tillslut och dom opererade mig, hade dom 2 bästa kirurgerna i sverige. Men efter operationen så var markus på väg att komma, och då var jag bara i 6e månaden, fick åka ner på förlossningen för att stoppa honom att inte komma ut. Sen låg jag inne på sjukhuset i över en månad och fick morfin var fjärde timma. Fick indre blödningar och infektioner och massa skit i kroppen. Så när den här månaden hade gått så fick jag åka hem och dagarna gick, fick så ont i ryggen och bäckenet det bara ilade, åkte in till akuten och dom fick starta igång min förlossning, den gick super bra, ingen smärtstillande behövdes där. Utan vi skrattade och sa roliga saker undertiden. Men efter förlossningen så fick jag så ont i svanskotan och den blev alldeles blå och världens bula. kunde inte ligga eller sitta.. personalen på bb var underbar förutom en hemsk häxa, dom sa att jag skulle ringa på klockan om jag fick ont. Dom gav mig tabletter var 6e timma och på morgonen så vaknade jag av att jag hade ont och hade inte fått nån tablett på hela natten så jag ringde så klart på barnmorskan och sa att jag hade ont, men hon började bråka med mig. Hon sa så här du är en tablettmissbrukare! Jag svara vad fan är det du säger till mig? Ja du är en missbrukare.
Micke blev arg och sa att det är ju ni isåfall som gör henne till en!
Nog med det, jag åkte hem efter några dagar och ont i bäckenet och det har jag än idag det ilar och känns som om allt sitter fel.

Har haft så ont i ryggen och musklerna sen förlossningen men får ingen hjälp hos doktorn, jag vill INTE ha någon smärstillande tabletter, less på att bara äta och äta med problemet ligger kvar iaf. Så åkte jag på en allergisk reaktion mot nötter och efter denna reaktion så har jag fått så ont i muskler och klarar knappt av att lyfta ett glas. gör så fruktansvärt ont, men som tur är så har jag fått antibiotika nu som ska ta bort denna infektion som jag har i kroppen och har burit  på länge.

FÖRSTÅR INTE VARFÖR LÄKARNA BARA VILL SKRIVA UT SMÄRTSTILLANDE HELA TIDEN!
Dom kollar inte ens vad det är för fel! Hoppas på bättre nu.


Och jag blir så arg på läkare som inte kan tro på vad man säger och förstå att någonting är knas!



Sjukhus!

Dagen började med ett samtal till sjukan, fick tid kl tre så åkte dit och berättade precis som det var att jag har fått sån jävla värk i musklerna och bara nån petar på mig så skriker jag. Genom att jag fick den där reaktionen i måndags så kan det hända att musklerna åker på stryk, och det har hänt mig:/.
Fick iallafall antibiotika som jag ska käka tre tab om dagen. Och hoppas nu verkligen att det ska hjälpa!
Doktorn sa det att om detta inte hjälper så skulle jag inte tveka att åka in till akuten, för då är det nått riktigt knas, och det gör fortfarande ont när jag andas. Hon sa även att jag skulle fortsätta med att äta allergitablettera ett tag till tills jag känner mig okej igen. Så ikväll jobbade jag igen och det var det värsta med dagen tror jag, fick lyfta en hel del och nu har jag så ont så jag vet inte vart jag ska ta vägen, blir värmedynan för min del nu!!
Imorgon blir det till att ta en lång promenad med familjen, så jag inte bara sitter inne och blir stel!

MARKUS

Jag kan inte fatta att Markus blev 8 månader idag, det är bara 4 månader kvar tills han blir ett år helt sjukt vad tiden flyger iväg! Jag tycker själv att jag bara haft honom i nån vecka. Sa just åt min kära Mor ikväll att det är nu när man har fått barn som man ser hur snabbt det sticker iväg..

På tisdag ska jag till BVC, ska bli super spännande att se hur mkt han väger och hur lång han har blive..

Imorgon blir det Skärholmen och handla lite mer kläder till Markus!

Godnatt alla läsare!


Överlevde :)

Igår kväll va en av mina värsta dagar i mitt liv! Var och handlade och där på affären så bjöd dom på ost med kex och jag älskar allt sånt så jag sa till Micke att han skulle gå och hämta ett kex med ost jag smakade bara en liten liten bit och det kändes som om att jag hade kastat i mig hur mkt nötter som helst i käften, fyfan vad äcklig smak eller äcklig jag tror att jag blev så rädd förra gången. Inne på affären så började jag känna hur det svall igen lite i halsen och jag börjar naturligtvis få panik men Micke tyckte inte att det var någon fara eller tyckte han trodde inte det var nån fara för jag har kunnat äta vissa saker som innehåller nötter så han trodde väl att det satt i huvudet. Stack hem med en välddans fart, Micke sprang upp i lägenheten och hämtade min medicin, det började fixa sig och jag kunde äntligen ta ett andetag, men så kom det tillbaka och försvann flera gånger. Micke ringde sjukvårdupplysningen och dom ville att han skulle ringa ambulans men jag har ju en spruta så jag tyckte det var onödigt så åkte in istället på sjukhus som jag fick ligga några timmar, Tur är att vi har så underbara grannar som kunde ta hand om Markus under tiden!

Dom gav mig dunder dos av en medicin i spruta som gick direkt ut i blodet. Sen fick jag andas i en konstig sak i 5minuter och då började hjärtat att slå snabbt som fan kunde andas utan problem och jag fick en energi i kroppen som fick heta duga. Hela jag bara darrade och hoppade runt i sängen, benen slutade inte skaka för en i morse, och idag är jag helt slut i kroppen, orkar ingenting och vill bara vara för mig själv. Mår piss, Det var fem läkare samtidigt som höll på med mig och ingen hade sett en sån uppsvullen hals någon gång. Dom sa att jag hade tur som klarade av detta.

OCH SÅ IKVÄLL FICK VI RINGA POLISEN!


Ikväll bad jag micke åka och handla dricka och choklad var så gotta sugen! När Micke gick ut till bilen så var det en massa folk i trappen som skulle in hos grannen han skrek : Öppna dörren din jävla fitta din mamma. Och sen när Micke kom tillbaka så pratade dom om pistoler, dom bankade på dörren som fan och kastade massa saker på hans fönster, När Micke fick höra eller se detta så ringde vi 112 direkt, dom här killarna va här först i två timmar sen stack dom och kom tillbaka efter en timma och det har vart folk runt gården hela kvällen och hållt på och ska ta sig in i hans lägenhet. Fattar inte vart poliserna är! Jag tänker då flytta härifrån, tänker inte låta min son växa upp i en sån här miljö!

Jag vågar inte längre gå ut och jag jobbar till helgen HJÄLP!!!
Förstår inte varför man måste bära vapen och hota nån till döden!
Nej nu ska jag sova är så glad att jag slipper detta nu iallafall, men vågar inte bo kvar här iallafall!!

God natt!!

Semester!

Jag har vart på en liten semester under helgen, underbart! Tack alla som gjorde denna helg underbar! Kunde inte ha blive bättre:).
Lite bilder på Markus. Han har fått åka pulka för första gången i hans liv:)





Han gillar verkligen snö!




Elvira,Emelinda, Markus och Elis


RSS 2.0