Hatar hatar och hatar

Det finns fan inga ord. Vill bara ta med mig Markus och försvinna!

Det finns tydligen en tjej på Mickes jobb som har försökt förstöra mellan oss och det verkar som hon lyckats! Men en sak ska fan Damen veta, Att min Son kommer du aldrig få träffa!

Jag vet inte ens vad jag ska skriva är så besviken och ledssen så jag vill bara bort från allt! Vill bara att alla lämnar mig ifred!
Kan inte lita på en enda person längre och jag är så jävla less på att jag gör fel hela tiden och att känna att man inte räcker till.

Och fått veta att man blir svartmålad! Nej fyfan för detta och allt annat runt omkring!

Jag bryr mig inte vem/vilka som läser detta men är så less ¨på att ta skit och få veta saker från andra!!!


Vill flytta!!

Nu sitter jag här igen och tänker bara en massa saker, sitter i Vilhelmina och jag vill verkligen inte tillbaka till Stockholm, tack gode gud för att bilen är knasig och trasig fast inte längre då men fick en dag extra för de.
Hem till betong och massa folk igen, nej jag trivs mkt bättre här uppe i skogen. Trodde jag va en stadstjej men tydligen inte, skulle hellre vilja bo vid en liten sjö vid fjället som man kan gå ut och fiska när man vill, vad livet skulle vara underbart då! En norrlänning kommer aldrig kunna bli nått annat, inte jag iallafall men andra kanske?
Kommer aldrig klara av att bo kvar där nere, man blir ju knäpp. Stress hela tiden än vart man är så är det alltid stress och sånt klarar jag verkligen inte av!
Mår så grymt bra nu när jag sitter här.

Träffade Jossan i lördags och det var super kul att man fick se henne igen. Och alla andra också så klart, men jag är lite besviken på mig själv att man ska vara så lat och inte kunna fara in på Vilhelmina och träffa alla som man skulle ha gjort!

Nej nu ska man hem och söka efter jobb, helg/kväll så man får lite pengar över och få komma ut i det sociala livet...

Ha det gott alla så skrivs det mer i morgon!
Kramm på er!


Tack!

Tack till alla som kom på Markus dop och tusen tack för alla presenter som han fick. Super fint allting, kommer lägga upp bilder på allt han fick och lite dop bilder när jag kommer hem lite svårt att göra det nu när man glömde sladden hemma till kameran. Tyckte det blev en super lyckad dag med släkt och vänner!

Ikväll ska jag gå och lägga mig tidigt och se på en massa filmer har jävulst ont i kroppen idag så jag har inte lust med någonting alls...


Ha det bra alla!

Dop!

Har så mkt att göra nu inför dopet,Mamma är så snäll och ställer upp och gör mat till alla 40st som ska komma och fixa bord och stolar till alla, fast nu är jag lite orolig för det kanske blir regn i morgon så synd för jag har fixat så mkt ute nu.
Annars får alla tränga in sig i huset:). Tack till Henrik,Jerry,Jimmy,Mormor,Mamma och Pappa för all hjälp inför dopet :)

Upp och ner

Allt går upp och ner just nu. Jag vet att hata är ett starkt ord och att man inte ska använda det om man verkligen inte gör det, men just nu så hatar jag verkligen en person för hon har förstört helt för min familj, och jag är så besviken på en annan person som har lovat mig att att hålla ett löfte!
nu vill jag bara bort ifrån verkligheten igen!
Denna dag borde inte få finnas! Jag vet bara inte vad jag kan skriva för att inte förvärra sakerna!

Trodde detta aldrig skulle hända eller längst in så visste jag att det skulle det men ville inte inse att det skulle vara sant och nu så kom det fram!


En bra dag!

Denna dag var super fast den kanske inte är över ännu...
Vaknade rätt sent idag vid 11 för dom tyckte jag skulle få sova för jag har så ont och lever på tabletter.
Så vid 11 klev jag upp, satte mig vid datorn en stund och bara tog det lugnt en stund.
Sen så gjorde vi oss klara och åkte iväg ner på Vilhelmina där vi träffade Karen och Jimmy för att gå till prästen och diskutera Markus dop. Och det gick super bra alla blevnöjda innan slutet.
Så det tog bara en kvart sen åkte jag på ica för att handla lite mat var hur hungrig som helst, kan inte käka på morgon, så for vi vidare till Daniel och Johanna för att hälsa på där lite, va så kul att träffa barnen igen! och dom har blive super stora!
När vi kom hem så stack jag ner till sjön med Karen och barnen och åkte kanot super mys!
När vi kom tillbaka så stod Micke,Jimmy och Henrik där nere och vi bestämde oss för att basta så nu har jag nyss kommit ur bastun, men Henke, Jimmy och Micke sitter kvar där fortfarande förstår inte hur dom kan sitta där så jäkulst länge...

Måste också få berätta att när vi satt och spelade kort ikväll så satt Markus i hans Mormors knä och tuggade på hennes hand och då sa hon : Kom och titta han har nått vasst i munnen så kollade vi då är det en tand som kommit upp, mammas lillprins har fått sin första tand :)..


Puss på er!

Mamma <3

Jag måste ju ha världens bästa Mamma. Hon gav mig ett super piller som tog bort värken direkt som jag har i ryggen/nacken. Hon är ju bättre än den svenska sjukvården!
Tack mamma för det :).

Nu ska jag snart ner på Vilhelmina för att träffa prästen, och vi ska bestäma oss hur dopet på våran lilla Markus ska vara...
Har inte så mkt att berätta just nu, eller har nog en massa saker men har bara inte tid just nu.


Markus har inte gråtit en enda gång under tiden vi har vart här, han verkar nöjd och glad¨så det är ju super bra :)..
Ne som sagt ska göra mig klar nu.
puss

Smärta!

Ja nu har jag haft denna jävla smärta till och från ända sen förlossningen, först bäckenet och nu ryggen och nacken, kotan längst upp i nacken är svullen och det gör så jävla ont, testat alla smärtstillande som finns typ, nej men det har jag inte gjort men många iallafall och inget hjälper jag vet inte vad jag gör snart, har så fruktansvärt ont! Kan inte bära på Markus länge vilket jag mår skit dåligt för... Och just nu sitter jag och tänker hur fan jag ska klara av dopet, jag kan ju inte stå och gråta i kyrkan, tårarna sprutar ju åt alla håll nu och är så jävulst sur på allt och alla. Fast försöker behärska mig men hemgår inte när man har så jävulst ont, och Svenska sjukvården är ju helt jävla värdelös. Jag klarar inte av detta snart, kan knappt göra någonting alls...
Bara jag lyfter en gaffel så gör det så jävla ont.. Hoppas på bättre hjälp när jag kommer ...


Kul semester!

Eller inte, än så länge så har den vart skit, har så jävulst ont i ryggen, alldeles svullen på en kota, och det gör så jävla ont.. Hoppas jag får bättre hjälp när jag kommer hem...

Kan ju knappt röra mig...

Hemma!

Nu sitter jag här brevid min mormor och pratar med mor och far..
Åkte ifrån Stockholm kl åtta i morse och vi kom fram kl halv sex ikv, resan gick super bra och Markus sov hela vägen nästan, snällare unge får man ju leta efter.
Men ett problem är ju att han inte vill sova, fast det gör nog inte så mkt så länge han är glad.
Fick äntligen äta Mammas mat! super gott...
Nu ska jag inte göra så mkt, Henke och Jerry är här på besök nu så jag tänkte att jag ska spöa dom i poker ;)...
Är lite halvt lessen också för mamma sa att jag inte får köra cross pga ryggen inte så kul men man ska väl lyda sin mor, hon har faktist rätt också denna gång men lite sur får jag väl va:P...
Ja men skriver med i morgon...

Puss på er!!!

Norrland snart!

Ja nu sitter jag här och kl är 05.20 nyss fått liv i Micke så nu är han uppe också..
Ska fixa lite nu sen åker vi, ska bli super skönt med lite lugn och ro, inga billjud bara sitta ute i skogen, just nu längtar jag som bara den!!
Efter familjen, vänner, crossen och att få sätta mig ner vid sjön och fiska och bara njuta av tystnaden.
Och Henrik har ju lovat mig att han ska stå med en öl och vänta på mig...
Nu måste jag sätta fart för att man ska hinna med allt som man tänkte, ska stanna till hos min moster i Sundsvall, hälsa på där en snabbis sen ska jag vidare till mormor och hon ska åka med upp till Vilhelmina..
Längtar verkligen tills ikv då jag få träffa Min familj och Henrik hoppas bara att Jerry också är där så är mina bästa vänner på plats iallafall :)...
Har mkt att göra, ha det gott så skriver jag ikv med:)

Puss på er!

Varmt eller vad!!

Åkte till Skärholmen idag för att handla det sista tills ikväll, Micke fyller år så då ska vi ha lite Mys här på gården med grillning...
Men fy så varmt det är idag, jag trodde inte att jag skulle orka gå en meter till...
Och när jag tog upp Markus ur vagnen så var han jätte blöt stackarn.
Men nu ska jag fortsätta med att fixa lite sen sen ikväll blir det att man packar det sista för vi åker vid 7 i morgon och hur man ska orka det är då frågan...

Ska försöka fixa lite bilder och skriva lite i bloggen när jag är där uppe.
Ha det bra alla!

Mycket som händer...

Idag ska jag städa och packa för på lördag åker vi upp till Norrland.
Imorgon fyller Micke år också mkt som händer nu, ska lägga mig tidigt ikväll för i morgon ska jag upp vid 9 så jag hinner med allt som jag ska göra :).

En vecka kvar tills dopet oj nu är det mkt som händer, känner mig lite stressad fy vad jag hatar att vara stressad nästan hela tiden, men nu ska jag sätta fart.

;)

Skickar iväg Micke och Markus nu som ska fara på grillkväll på Posten. Själv ska jag göra mig klar för att åka in till stan och träffa Marcus.
Hoppa in i dischen och göra sig klar...

Ha en trevlig kväll!

Tisdag

Men ta dig i kragen och gör nått kul förfan!
Ja jag ska göra det, men vad ska man hitta på? är så uttråkad just nu så det finns inte!
Funderar på att träffa nån ikv, kanske dra in till stan eller nått.

Ne jag vet inte vad jag ska skriva men sätter mig här ikväll igen...

Micke är borta och Markus sover, en stund för mig själv nu och det behövs!

Fick nyss veta att Petra kommer ner till mig snart :).
Ska bli super skoj!


 Ska göra nått att käka nu är super hungrig!


Tjoho!

Nu sitter jag här igen och har ingenting att säga idag, förutom att jag fick veta på att Petra ska komma ner hit till Stockholm och jag är så överlycklig...
Ja nu är det bara fem dagar kvar till vi åker upp till Norrland super glá över det iallafall, ska försöka hinna med att träffa alla som vill... Och så ska jag upp till min älskade cross!

Jag tror aldrig att jag mått så här bra någon gång i mitt liv som jag gör nu, allt bara flyter på som det ska.

Har inte så mkt att säga nu men har kollat på film nu i 2,5 timme så är ganska trött i ögonen, men den va då rätt grym!

Jag kan bara inte förstå att Markus redan är 5månader det är ju sjukt att tiden kan gå så snabbt!

Här kommer en liten bild på mig, puss!




Galen? Ja!

Ja jag blir galen, varför och än en gång varför ska detta hända?
Jag blir fan galen på mig själv! Varför gör jag aldrig som jag vill, jag menar man lever bara en gång varför gör jag bara inte det?
Så bra fråga, jag kan inte sova jag tänker och tänker just nu och det går bara runt runt som en cirkel eller någonting liknande. Fast åt andra sidan så blir man nog knäpp på riktigt om man fortsätter att tänka som jag gör. Varför inte bara göra det man känner för, vad livet skulle bli lättare då!.
Nu sitter jag här förstört dagen men att bara legat i soffan och inte gjort någonting alls utan bara tänkt hela tiden, oj hur kommer detta sluta haha, nej jag ska ta tag i detta nu och ta reda på allting som jag undrar över och varför. Ja ingen förstår detta inlägg, knappt jag själv med det jag skriver nu kommer bara just nu, vet inte heller om allt passar in heller, har verkligen noll koll.

Såg just en film, denna film fick mig att tänka tillbaka och tänka på nu tiden, våga tro och våga hoppas. Om man vågar så går allt, om man ger upp hoppet så dör allting.
Jag tror att alla vill hoppas men inte vågar...
Eller att folk hoppas men inte har tålamod.

Sitter här kl 03.00 mitt i natten, varför gör jag det? Jo för jag inte kan sova. varför inte? Det har jag äntligen kommit fram till själv just nu.
Jag har vart rädd och inte vilja vara i verkligheten utan drömma mig bort, men verkligheten kommer ikapp en, än hur man verkligen försöker fly ifrån den.

Man får sina dåliga dagar och sina bästa dagar i ens liv, varför bli så ledssen när man får motgångar och man kan inte se något bra i det hela utan allt är bara skit. Men så tänker jag aldrig mer, allt har sin mening.
Människan är det enda djuret med så starka känslor till varann och varför ska det va så?


Nu tkr ni säkert att jag är en tjej som är deprimerad, men så är det inte. Det är tvärt om.
Det finns nog dom som förstår detta inlägg...


Nu ska jag sova. Natti!

Okej det va nog en dum idé!

Jag måste ju ha trott att jag va världens starkaste tjej eller nått sånt liknande, när man är så liten och är så dum och ställer sig långt fram, när det blev tryck så flyttades jag hela tiden och tillslut hamnade jag längst fram. Folket tryckte framåt som bara den så jag fick staketet rakt in i magen och en jätte rakt på mig bakifrån.
Haha helt sjukt inte fan klarar jag sånt, det blev så här, tappade andan och svimmade, inte nog med att det regnade så min väska med kameran i gick sönder, det hade regnat så mkt att jag stog i en sjö nästan, fötterna syntes inte herregud vilken kväll. Iallafall så lyfta alla över mig ( över staketet) Så vakterna fick ta in  mig till ett sjuktält. Men det gick bra iallafall kände ingenting i går men helvete vad ont jag har över bröstet idag och ryggen...
Fick se Iron Maiden iallafall:)...

Nu är jag super hungrig på en pizza eller ja nått som är riktigt jäkla flottigt, så bakis idag...

Ne nu ska jag gosas lite med Markus...

Tjoho=)

Vad jag äglad idag...
Nästan nyss kommit hem från stan, först va jag hos frissan sen drog Mikkis med mig in till stan och fy vad slut jag är nu. Så direkt när jag öppnade dörren så spydde Markus över hela mig, bara hålla minen och se glad ut!
Bytte om sen så plingade det på dörren, Stefan kom upp med min biljett till Iron Maiden. Nu är jag hur glad som helst...

Skriver säkert mer ikv.

Tack Mikkis för maten som du bjöd på!


Hejsvejs!



Trött

Nu ska jag snart lägga mig är så trött, och orkar knappt hålla ögonen öppna men det är jag så glad över, har inte vart så här trött på evigheter. Fast det kan ju bero på medicinerna som jag har fått också.
Fast tänker inte klaga, för man ska upp kl 7 i morgon för att åka till slussen och träffa Mikkis (Markus faster)
så vidare till frissan.

Måste få klaga lite på att dagarna går så snabbt! hinner inte med någonting alls nästan, har så mkt framför mig nu denna månad så jag har en viss stress i kroppen och det är inte bra!


Längtar så jäkla mycket tills på Lördag så det finns inte!
Längtar även tills denna film kommer ut! http://www.youtube.com/watch?v=C6RU5y2fU6s&translated=1

Sov sött alla mina läsare!

Sjukan!

Nu har jag bytt VC tre gånger, och den tredje VC var den bästa som jag har vart på i hela mitt liv, skrev in mig direkt där nu och även Markus.
Dom var hur gó och trevliga som helst och kunde se direkt vad jag hade för fel.
Och verkligen lyssnade på mig ne dom var hur bra som helst.

Så nu har jag fått veta att jag måste till en sjukgymnast för att hjälpa mig med axlar och rygg är hård som en sten i axlarna.
Sen har jag fått Karpaltunnelsyndrom, Många brukar kunna få det efter grivditet eller under graviditeten, även äldre människor brukar fådet.

Symtomen är klassiska med domningar, stickande och smärtsam.
Symtomen kan cokså bestå i konstant smärta, framförallt på natten. Symtomen kan uppträda på natten då människor har tedens att böja sina handleder när de sover, vilket ytterligare belastar karpaltunneln..

Problemen kan uppträda spontant hos kvinnor i medelålden eller hos gravida.  Det beror då på att mer vätska samlas i vävnaderna och det ökade trycket från vätskan trycker på nerven så denna blir påverkad.

Och jag har som vanligt sån otur att jag ständigt har smärta inte bara domningar. Men fått en medicin nu som ska vara väldigt bra, tydligen så är den super stark så den ska kunna ta bort allt det onda i kroppen och det tyckte jag lät som en bra idé, men det tråkiga med det är att jag inte får köra bil om jag käkar tabletterna :(.
Men vad ska man göra?.

Min klänning till dopet har kommit, den är super fin.
Nu ska jag vänta in Micke, så att jag kan få åka till apoteket snart!

Ne nu har jag inget mer att säga än att Tacka Ronja ännu en gång :)

Iron Maiden

Fick ett samtal ifrån Titti och hon berättade att det fanns biljetter till Iron Maiden som jag skulle få köpa om jag ville gå..
Fyfan vad jag är överlycklig nu, fan fattar inte att dte är sant!

Ne nu ska jag försöka käka lite ha det gott puss på er alla!


bilder!

Här kommer det en bil på mig.



En bild på Markus när han va nyfödd.



Markus och hans Mormor


Markus och hans Morfar




Markus och hans Gammelmormor



Markus och hans Farmor




Det kommer fler bilder på Markus och hans släkt om några dagar, så ni får inte tro att jag glömmer nån. Alla kommer att hamna här på bloggen.




Nu sitter man här igen...

Ja nu sitter man här framför datorn igen. Måste bara få säga att jag blev super glad nu när jag såg hur många besökare jag har fått på sista tiden :).

Igår var jag hos läkaren för mina besvär men där fick man inte så mycket hjälp, ringde bvc sköterskan idag och hon sa till mig att jag skulle byta till en Vårdcentral så jag har ringt en annan så fått tid där nu på Torsdag kl 14.00 hoppas på bättre hjälp där..

På Fredag ska jag kliva upp super tidigt för att träffa Mikkis, hon ska följa mig till frissan, jag är så rädd att gå vilse i stan och mest rädd för det när jag är själv haha, tycker inte om Stockholm så där värst mkt iallafall inte stan.

Lördag kommer våra vänner ska bli super skoj att träffas igen, det är dom som kommer på Markus dop.
Vi ska grilla och dricka och bara ha trevligt, försöker hitta en barnvakt till Markus men åt andra sidan så gör det ju inget om han är hemma heller för jag tänkte ju inte bli full. Men jag tycker inte om att han ska vara med när det är lite fest här hemma. Ja jag kanske är lite väl fjantig men sån är jag! Jag kan inte slappna av annars...

Mickes kläder till dopet är då färdiga och jag bara väntar och väntar på min klänning som ska komma hoppas den kommer vilken dag som helst :).

Haha min lillprins har fattat att han har en tunga den är ute nästan hela tiden nu haha han är så söt..

Sitter också och tänker på alla i Vilhelmina, längtar som bara den, inte länge kvar nu.
Längtar tills jag får träffa familjen och vänner.
Nu sitter jag och skriver om så mycke olika saker här så ni blir kanske förvirrade förlåt, men är helt slut i  huvudet idag..

Här kommer iallafall en bild på Micke..




Ha det bäst alla mina underbara läsare!

Göra sig klar...

Nu ska jag göra både mig och Markus klar sen ska jag ner till Titti för att vidare gå till doktorn. Snart får jag veta vad det kan vara för fel...

Kram på er!

Så mycket...

Finns så mycket som jag bara vill skriva men inte alltid man får ut allt och när man väl har skrivit allt så suddar man bort det hela igen. Varför är det så?...

Min familj betyder så mycket för mig både på min sida och Mickes sida och våran egna lilla familj, vänner och alla runt omkring mig, Betyder hur mycket som helst...

Jag förstår inte jag gråter och gråter och jag har allt en människa behöver, har en familj som jag älskar och en familj som älsar mig. Men det är itne det som är felet, utan jag har en sån jävla värk i kroppen i mina leder, ryggen , huvudet och jag kräks nästan varje kväll.
Just nu har jag så värst ont i min högra hand det är leden, och mår så illa så jag vill spy!!

Varje gång jag bär min son så for jag ont i kroppen jag orkar nästan ingenting ofta vill jag inte röra mig pga smärtan, sover så dåligt om nätterna. Jag vill bara bli bättre är helt orkeslös just nu. Tur jag ska få komma till läkaren på Måndag, hoppas bara att hon kan hjälpa mig...

Iallafall så har vi inte gjort någonting nästan idag, vi gick till centrum och handlade lite mat och när vi kom hem så åt vi, Stefan och Zaga kom till oss en stund för att Stefan och Micke skulle testa Fanta och Rosé det är super gott fick en chock när jag fick höra att dom drack det på östermalm men det är fan skit gott bara den är kall...

Sen gick vi ner till vattnet, Micke och Stefan badade FYFAN vad det var kallt i vattnet när vi gic hem så fick jag syn på sniglar aldrig sett så stora i hela mitt liv dom var över en decimeter långa fyfan vad äckligt. ne nu orkar jag inte skriva mer...

Just de fick roliga nyheter idag. Våra vänner Per och Ninni kommer att åka upp till dopet hur kul som helst...


Ha det bäst. här kommer några bilder på sniglarna....








RSS 2.0